Άγριες Μέλισσες: Η Αιμιλία ερωτευμένη, ή “κάποιο λάκκο έχει η φάβα”;

0
108

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο τρίτος κύκλος της αγαπημένης σειράς του κοινού, Άγριες Μέλισσες δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους προηγούμενους. Ο Γ’ κύκλος, βάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, συγκλονίζει και ξεπερνά κάθε προσδοκία. Ό,τι είδαμε, ό,τι ακούσαμε, ό,τι μας άγγιξε δεν ήταν παρά μόνο η αρχή. Αυτό που έρχεται, είναι τόσο δυνατό που θα ανατρέψει τα πάντα.

Εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες και ο έρωτας γίνεται πολλες φορές όπλο στον αγώνα.

Θα δούμε Αιμιλία και Διονύση να έρχονται σε τρυφερά τετ α τετ. Νέος έρωτας ή σχέδιο και η Αιμιλία θα “πουλήσει τον έρωτα” της για το γενικό καλό…

Ο νομάρχης δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την αδερφή της Ζωής και εκείνη δεν λέει όχι.

Ο Καλογεράς έδειξε ενδιαφέρον από την πρώτη τους συνάντηση και η Αιμιλία έριξε λάδι στην φωτιά. Τον έκανε με τον το τρόπο της αεροπλάνο.

Έχει τον τρόπο της όπως θα δούμε και ο Νομάρχης κάνει όνειρα, με πρωταγωνίστρια την Αιμιλία.

Η Αιμιλία ερωτεύτηκε ξαφνικά ή τρελάθηκε, ή κάτι άλλο συμβαίνει;

Ο στόχος της βέβαια είναι να βοηθήσει την Ζωή να  καταστρέψει τον Ακύλα. Το σχέδιο της μπαίνει σε λειτουργία.

Οι δύο αδελφές θέλουν να μάθουν χρήσιμες πληροφορίες από το δεξί χέρι του Ακύλα, με σκοπό να τον διαλύσουν.

Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να την εμπιστευτεί και να ανοιχτεί. Να πέσει στην παγίδα της. Από την μία εκείνη τρέχει το σχέδιο, από την άλλη ο Διονύσης ζει ξέγνοιαστος τον έρωτα του.

Ποια θα είναι η κατάληξη; Τέτοια σχέδια δεν λήγουν ποτέ με θετικό τρόπο. Όλο και κάτι θα…μαθευτεί!

Ανατροπές! Πως θα βρει το φινάλε τα ζευγάρια της σειράς;

Ο Δούκας κι ο Νικηφόρος προκαλούν ένα ντόμινο εξελίξεων!

♦ Ο Νικηφόρος απειλεί την Ασημίνα να της πάρει το παιδί!

Στο προηγούμενο επεισόδιο  είδαμε πως:

Ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα συγκρουστούν με αφορμή τη συνέντευξη τύπου της ταινίας. Ο Δούκας και ο Νικηφόρος επισκέπτονται το συνεταιρισμό των Καρυών για να τους πείσουν για τα θέματα του αεροδρομίου, όμως εκεί όμως θα βρεθούν αντιμέτωποι με μία δυσάρεστη έκπληξη, που θα προκαλέσει ένα ντόμινο εξελίξεων.

Η ζωή θα βρει στο πρόσωπό της Αιμιλίας ένα ανέλπιστο σύμμαχο εναντίον του Ακύλα. Το ίδιο βράδυ μία μακάβρια ανακάλυψη θα γίνει η αρχή του τέλους σε μία επικίνδυνη υπόθεση…

Νέα επεισόδια

Επεισόδιο 81 – Δευτέρα

Ο Δούκας αποδέχεται την πρόταση του Νικηφόρου και η εύρεση νέας τοποθεσία είναι πιο κοντά από ποτέ. Η Αιμιλία προχωράει ακάθεκτη το σχέδιο της, ψάχνοντας στοιχεία για να κλείσει τον Ακύλα στη φυλακή. Ο Κυριάκος αποφασίζει να εκμεταλλευτεί τα χρήματα, προς όφελος του χωριού. Ο Σέργιος θα αποκαλύψει κάτι στην Ασημίνα που θα φέρει μεγάλες ταραχές. Η Ουρανία αποφασίζει να πείσει τον Κυριάκο να αποδεχτούν τη πρόταση του Άλκη και να φύγουν στην Αμερική.

Η ανακάλυψη των σωρών του Ορφανίδη και των συντρόφων του θα οδηγήσει την Ελένη και τους υπόλοιπους σ’ ένα παράτολμο σχέδιο για να ξεσκεπάσουν τις αποτρόπαιες δολοφονίες αλλά τα πράγματα θα πάρουν απρόσμενη τροπή…

Επεισόδιο 82 – Τρίτη

Ο Κωνσταντής ζηλεύει και συγκρούεται με τον Δάκη, ενώ η Ρένα βρίσκει ευκαιρία να στριμώξει τη Δρόσω. Ο Κυριάκος απαγορεύει στην Ουρανία να πάρει το παιδί του στην Αμερική. Ο Θανασάκης πέφτει στην παγίδα που τους έχουν στήσει στο νεκροταφείο κι ο Ακύλας με τον Μελέτη φοβούνται πως θα μιλήσει.

Ο Τόλλιας και η Παγώνα καταρρακώνονται, ενώ ο Ντούνιας καλείται να τα κουκουλώσει αλλά ο εισαγγελέας Κουρτέσης είναι αποφασισμένος να μην κάνει πίσω. Ο Δούκας πρέπει να αντιμετωπίσει τον κοινωνικό περίγυρο της Αντιγόνης ενώ η Μυρσίνη έχει δεύτερες σκέψεις για την καμπάνια του τσιγάρου της.

Ο Νικηφόρος αποφεύγει τη Ρένα και η Πηνελόπη διστάζει να προχωρήσει το σχέδιο της με τον Μελέτη επηρεασμένη από τα λόγια του. Ο Αναστάσης και ο Ζήσης κάνουν μια αναπάντεχη πρόταση στους Σεβαστούς και στριμώχνουν το Δούκα και τη Μυρσίνη. Τα παιδιά πιέζονται από την Ασημίνα, τη Βιολέτα και την Ουρανία να ομολογήσουν αν έκλεψαν τα λεφτά του Ακύλα.

Επεισόδιο 83 – Τετάρτη

Ο όρος που θέτει ο Αναστάσης και οι υπόλοιποι του συνεταιρισμού εξαγριώνει τον Δούκα αλλά σύντομα θα καταλάβουν πως πίσω απ’ αυτό κρύβεται ο Ακύλας. Η Ζωή και η Αιμιλία βρίσκουν ένα σημαντικό έγγραφο που ίσως ν’ αποτελέσει την αρχή για να στριμώξουν τον Ακύλα. Τα σχέδια τους όμως θα γίνουν αντιληπτά απ’ τον Λευτέρη. Θα σωπάσει ή θα τις
ξεσκεπάσει;

Ο Κυριάκος αναγκάζεται να ομολογήσει στην Ουρανία την κλοπή του Φώτη. Ο Μελέτης μεταφέρει τη πρόταση του Ξανθού στον Θανάση, να φορτωθεί εκείνος και οι υπόλοιποι συλληφθέντες τους φόνους. Ποια θα είναι η απάντηση του; Ένα παράνομο φιλί θα ταράξει και πάλι τα νερά. Ο Πέτρος θα ζητήσει συνάντηση απ’ τον άνθρωπο που του έδωσε τις πληροφορίες για την απόρρητη έκθεση του Ξανθού, αλλά στη συνάντηση τους θα πάρει μέρος κι ένας ανέλπιστος σύμμαχος.

Επεισόδιο 84 – Πέμπτη

Η Ουρανία αποφασίζει να καλύψει τον Κυριάκο στο χωριό αλλά η Βιολέτα υποψιάζεται πως κάτι τρέχει. Η Μυρσίνη πιέζει το Δούκα να σταματήσει την κόντρα του με τον Ακύλα, ενώ η Αντιγόνη βρίσκεται αντιμέτωπη με την αλήθεια. Ο Θανασάκης πρέπει να διαλέξει αν θα ακολουθήσει τις εντολές του Μελέτη ή θα πει την αλήθεια.

Ο Ζάχος συναντά το μυστικό σύνδεσμο του Πέτρου και αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο που διατρέχει. Η Κορίνα μπερδεμένη με όσα γίνονται συγκρούεται με τον Μελέτη ενώ ο Νικηφόρος αρνείται να συνεργαστεί μαζί του και ο Δούκας πρέπει να επιλέξει. Η Πηνελόπη αποφασίζει να προχωρήσει το σχέδιο της και να μάθει τι κρύβει ο Μελέτης όταν δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη. Ο Ντούνιας ερευνά ποιοι έστησαν την παγίδα στο νεκροταφείο.

Όλα τα νέα επεισόδια και οι εξελίξεις της αγαπημένης σειράς Άγριες Μέλισσες με καθημερινά Spoiler εδώ!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Το άρθρο Άγριες Μέλισσες: Η Αιμιλία ερωτευμένη, ή “κάποιο λάκκο έχει η φάβα”; εμφανίστηκε πρώτα στο Sports365.

Source link