Ακύρωση της συναυλίας του Γιαν Γκαρμπάρεκ και επιστροφή χρημάτων

0
118


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021, 15:11

Ακυρώνεται η αναβληθείσα συναυλία του Γιαν Γκαρμπάρεκ  (Jan Garbarek Group με τη συμμετοχή του Trilok Gurtu) που επρόκειτο να γίνει στις 3 Ιουλίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Θυμίζουμε ότι η αναβολή είχε αποφασιστεί καθ′ ότι αποδείχτηκε αδύνατη η μεταφορά των καλλιτεχνών και του εξοπλισμού τους λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας.

Η ακύρωση τώρα αποφασίστηκε διότι δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί νέα ημερομηνία εντός των χρονικών ορίων του τρέχοντος καλλιτεχνικού προγράμματός του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

Οπως μας πληροφορεί μέσω ανακοίνωσης, η διοργανώτρια εταιρεία, επιλέγει να μην κάνει χρήση του νομοθετημένου δικαιώματος για έκδοση voucher ισόποσης αξίας και να επιστρέψει τα χρήματα στους κατόχους εισιτηρίων της συγκεκριμένης παραγωγής.

Η διαδικασία επιστροφής χρημάτων ξεκινά την Τετάρτη 14 Ιουλίου.Όσοι αγόρασαν τα εισιτήριά τους online καθώς και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, το ποσό της αγοράς θα επιστραφεί αυτόματα στην κάρτα μέσω της οποίας έγινε η συναλλαγή.

Όσοι αγόρασαν τα εισιτήριά τους με αυτοπρόσωπη παρουσία από τα εκδοτήρια του ΦΑΕ παρακαλούνται να προσέλθουν στα εκδοτήρια του ΦΑΕ για να ολοκληρωθεί η επιστροφή από 14 Ιουλίου έως και 4 Αυγούστου.

Όσοι αγόρασαν τα εισιτήριά τους από τα καταστήματα PUBLIC παρακαλούνται να προσέλθουν στο αντίστοιχο κατάστημα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της επιστροφής από 14 Ιουλίου έως και 4 Αυγούστου.

Και η εταιρεία καταλήγει: «Με προσδοκίες και ελπίδα ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τον τόσο αγαπητό Γιαν Γκαρμπάρεκ για το καλοκαίρι του 2022». 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021, 15:11

Πηγή