«Βόμβα» από την κυβέρνηση για Αμπράμοβιτς και Τσέλσι! (vid)

0
54

ΑμπράμοβιτςΑμπράμοβιτς

«Βόμβα» χαρακτηρίζεται η ανακοίνωση που έκανε πριν λίγη ώρα η Μεγάλη Βρετανία! Η κυβέρνηση του Νησιού γνωστοποίησε ότι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς προστέθηκε στη λίστα των Ρώσων επιχειρηματιών στους οποίους επιβάλλονται κυρώσεις για σχέσεις με τον Βλαντιμίρ Πούτιν!

«Δεν μπορεί να υπάρχουν ασφαλή καταφύγια για όσους υποστήριξαν την άγρια επίθεση του Πούτιν στην Ουκρανία», δήλωσε σχετικά, ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον.

Σύμφωνα με την Daily Mirror , στην Τσέλσι δόθηκε ειδική άδεια για να συνεχίσει να λειτουργεί ως αθλητικός οργανισμός. Άγνωστο, όμως είναι τι θα γίνει με τους «μπλε». Δεδομένου ότι ο Ρώσος επιχειρηματίας των Λονδρέζων, Ρομάν Αμπράμοβιτς είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να πουλήσει την ομάδα. Αυτό πια δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με βάση τα νέα μέτρα της αγγλικής κυβέρνησης.

Η υπουργός Πολιτισμού Nadine Dorries δήλωσε: «Οι σημερινές κυρώσεις προφανώς έχουν άμεσο αντίκτυπο στην Τσέλσι και τους οπαδούς της. Δουλέψαμε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι ο σύλλογος και η Premier League δεν θα πληγούν άσκοπα από αυτές τις σημαντικές κυρώσεις. Για να διασφαλίσουμε ότι ο σύλλογος μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται και να λειτουργεί, εκδίδουμε μια ειδική άδεια που θα επιτρέψει την εκπλήρωση των αγώνων, την πληρωμή του προσωπικού και στους υπάρχοντες κατόχους εισιτηρίων να παρακολουθήσουν αγώνες, ενώ, το σημαντικότερο, θα στερήσουμε από τον Αμπράμοβιτς να επωφεληθεί από την ιδιοκτησία του συλλόγου”.

“Ξέρω ότι αυτό φέρνει κάποια αβεβαιότητα, αλλά η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με το πρωτάθλημα και τους συλλόγους για να συνεχίσει να παίζεται το ποδόσφαιρο, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι οι κυρώσεις θα πλήξουν αυτούς που επιδιώκονται. Οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι είναι πολιτιστικά αγαθά και το θεμέλιο των κοινοτήτων μας. Δεσμευόμαστε να τους προστατεύσουμε” κατέληξε.

Το άρθρο «Βόμβα» από την κυβέρνηση για Αμπράμοβιτς και Τσέλσι! (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Sports365.