Διαθέτουν εκτυπώσεις φωτογραφιών τους για στήριξη νοσοκομείου της Νέας Υόρκης

0
115


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020, 10:04

Ενενήντα έξι Νεοϋορκέζοι φωτογράφοι διαθέτουν εκτυπώσεις φωτογραφιών τους για να στηρίξουν ένα από τα νοσοκομεία της Νέας Υόρκης που έχουν δεχθεί μεγάλο αριθμό ασθενών με COVID-19. Τα αντίγραφα διατίθενται προς 150 δολάρια το ένα και το 95% των εσόδων θα δοθεί στο Elmhurst Hospital στο Queens για να αγοραστούν μηχανικοί αναπνευστήρες, μάσκες, γυαλιά για υγειονομικούς και άλλα απολύτως απαραίτητα υλικά.

Στην πρωτοβουλία -«Pictures for Elmhurst» που διαρκεί έως τις 20 Απριλίου- συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, γνωστοί φωτογράφοι όπως οι Jack Pierson, Tyler Mitchell, Peter Sutherland και Farah Al Qasimi. Έμπνευση για την πρωτοβουλία ήταν η αντίστοιχη στο βαρύτατα πληττόμενο Μπέργκαμο της Ιταλίας και η οποία απέφερε το εκπληκτικό ποσό των 727.600 ευρώ στο Pope Giovanni XXIII Hospital.

Το νοσοκομείο Elmhurst, στην καρδιά του Queens, ανήκει στο λεγόμενο «δίχτυ υγειονομικής ασφάλειας», εξυπηρετώντας κυρίως ασθενείς χαμηλών εισοδημάτων, που δεν έχουν πρόσβαση σε γιατρούς πρωτοβάθμιας φροντίδας. Έχει διαθέσει το 95% της δυναμικότητάς του σε ασθενείς με COVID-19.

Μια από αυτούς που εγκαινίασαν την πρωτοβουλία «Pictures for Elmhurst» ήταν η ιταλικής καταγωγής Samantha Casolari, η οποία τηλεφώνησε σε φίλους ομοτέχνους της να συμμετάσχουν. Λέει ότι, προς το παρόν, η «ανταπόκριση ήταν συνταρακτική»: μέσα στις πρώτες τέσσερις ώρες είχε συγκεντρωθεί το ποσό των 90.000 δολαρίων.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

  


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020, 10:04

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here