Εξάχρονη καλλιτέχνις από τη Βρετανία μπορεί να δει σύντομα έργο της σε γκαλερί στις ΗΠΑ

0
113


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021, 14:39

Μία εξάχρονη καλλιτέχνις από τη Βρετανία μπορεί σύντομα να δει έργο της να φιλοξενείται σε αμερικανική γκαλερί, αφού προσέλκυσε την προσοχή κάποιων ισχυρών θαυμαστών όταν η δασκάλα της επέκρινε τη ζωγραφική της.

Η μητέρα της, Τζέμα Λέιτον @GemLeighton ανάρτησε φωτογραφία της ζωγραφιάς ενός δεντρόφυτου μονοπατιού στο Twitter νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα λέγοντας στους ακολούθους της: «Η 6χρονη κόρη μου ζωγράφισε αυτήν την καταπληκτική σκηνή».

«Η δασκάλα των καλλιτεχνικών της είπε ότι την έκανε λάθος; Δεν μπορείς να κάνεις λάθος στην τέχνη! Ήταν τόσο αναστατωμένη, καθώς η ζωγραφική είναι η αγαπημένη της ασχολία».

Η μητέρα ζήτησε από τους χρήστες της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης να εκφράσουν στην κόρη της, Έντι, την υποστήριξή τους και χιλιάδες έκαναν retweet με περισσότερους από 136.000 ανθρώπους να δηλώνουν ότι τους αρέσει το έργο, συμπεριλαμβανομένης της Διευθύντριας Τεχνών και Πολιτισμού του Ντιτρόιτ, Ρόσελ Ράιλι.

Η κ. Ρίλεϊ έγραψε στη μητέρα: «Παρακαλώ ρωτήστε την Έντι αν μπορώ να αγοράσω το έργο ζωγραφικής της. Είναι όμορφο! Και το θέλω». Αργότερα απευθυνόμενη σε έναν άλλο χρήστη στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε: «Η μητέρα της, κρατά αυτό το έργο, όπως θα έπρεπε. Διατηρώ την ελπίδα ότι θα έχω ένα μελλοντικό».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021, 14:40

Πηγή