Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη κάνει συναυλία με φορτηγό στην Αθήνα

0
176


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 25 Απριλίου 2020, 13:31

Μια διαφορετική και ιδιαίτερη συναυλία στα «μέτρα» του κορωνοϊού δίνει αυτήν την ώρα η Άλκηστις Πρωτοψάλτη πάνω σε ένα φορτηγό που περνά από στενά και γειτονιές της Αθήνας. Η «συναυλία εν κινήσει» πάνω στο ανοικτό μέρος του φορτηγού ξεκίνησε πριν λίγη ώρα από την Τεχνόπολη στο Γκάζι. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με ένα φορτηγό τραγούδια τριγυρνάει στους δρόμους της Αθήνας.

«Εδώ και δύο μέρες προσπαθούμε να κάνουμε το φορτηγό σαν μια σκηνή κινούμενη είναι σίγουρα μια πολύ δύσκολη εποχή αλλά νομίζω ότι φτάνουμε στο τέλος της. Είμαι υπερήφανη που η Ελλάδα τα έχει καταφέρει και αυτή η περιβόητη καμπύλη πάει να γίνει μηδέν. Λίγη υπομονή ακόμη και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός και επειδή νομίζω μέσα από τα τραγούδια και μέσα από τις νότες  δημιουργείται ένα πολύ όμορφο συναίσθημα και σίγουρα δεν μεταφέρει μικρόβια. Η  μουσική  περνάει μέσα από τις χαραμάδες των παραθύρων, περνάει μέσα από τις πόρτες  διεισδύει  στις ψυχές μας έτσι λοιπόν θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα μικρό γύρω στην πόλη που αγαπάμε στην Αθήνα» αναφέρει μεταξύ άλλων στο zougla.gr η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με αφορμή τη μουσική εκδήλωση «Από τον δρόμο με αγάπη».

Δείτε το βίντεο:

 

«Καλή σας ημέρα χαίρομαι παρά πολύ που βρίσκομαι σε έναν αγαπημένο χώρο εδώ στην Τεχνόπολη στο Γκάζι χαίρομαι που θα μπορέσω να δώσω λίγη χαρά στους ανθρώπους που είναι κλεισμένοι εδώ και πάρα πολύ καιρό στα σπίτια τους  και εγώ φυσικά, το μένουμε σπίτι ούτως η άλλως ήταν ένα μότο των τελευταίων 40 ημερών.

Όλα αυτά τα χρόνια ο κόσμος αυτός έρχεται και με ακολουθεί, με βλέπει, με ακούει, οπότε σήμερα η σκέψη έγινε ανάποδα θα πάω εγώ σε αυτούς. Η σκέψη γεννήθηκε ένα πρωινό τη μετέφερα στον δήμαρχο μας και σε χρόνο αστραπή υλοποιήθηκε. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ Μπακογιάννη στην Τόνια τη Δραγούμη την παραγωγό μου στους μουσικούς μου, και αυτοί προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να συμμετέχουν σε αυτήν τη γιορτή έτσι εγώ την ονομάζω «Από τον δρόμο με αγάπη» έδωσα αυτόν τον τίτλο, είναι ο Θωμάς ο Κοντογιώργης στο πιάνο ο Παντελής ο Τζιάλας στην κιθάρα, ο Πετρος  ο Βαρθακούρης στο κοντραμπάσο και σήμερα εξ ανάγκης  θα παίξει με ηλεκτρικό και ο Ζαχαρίας ο Σταμούλος επιμελήθηκε τον ήχο.

Εδώ και δύο μέρες προσπαθούμε να κάνουμε το φορτηγό σαν μια σκηνή κινούμενη είναι σίγουρα μια πολύ δύσκολη εποχή αλλά νομίζω ότι φτάνουμε στο τέλος της. Είμαι υπερήφανη που η Ελλάδα τα έχει καταφέρει και αυτή η περιβόητη καμπύλη πάει να γίνει μηδέν. Λίγη υπομονή ακόμη και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός και επειδή νομίζω μέσα από τα τραγούδια και μέσα από τις νότες  δημιουργείται ένα πολύ όμορφο συναίσθημα και σίγουρα δεν μεταφέρει μικρόβια. Η  μουσική  περνάει μέσα από τις χαραμάδες των παραθύρων, περνάει μέσα από τις πόρτες  διεισδύει  στις ψυχές μας έτσι λοιπόν θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα μικρό γύρω στην πόλη που αγαπάμε στην Αθήνα»

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε το βίντεο:

 

Φωτογραφίες – Βίντεο : Χάρης Γκίκας

 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 25 Απριλίου 2020, 13:31

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here