Η Ηρώ Σαΐα στις «Ρίζες» στον Κεραμεικό

32


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019, 11:15

Κάτι νέο «φυτρώνει» στον Κεραμεικό!

Στον Κεραμεικό (Αγησιλάου 88) άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του ένας νέος εξαιρετικά φροντισμένος πολυχώρος με επιλεγμένες ελληνικές γεύσεις και ξεχωριστές μουσικές εμπειρίες. Οι «Ρίζες-Κεραμεικός» στεγάζονται σε ένα παραδοσιακό διατηρητέο νεοκλασικό κτήριο, ανακαινισμένο με πολύ μεράκι και γούστο, και λειτουργούν σε τρία επίπεδα: «Πέραν-ουζερί» (στο ισόγειο), «Μουσικό Δωμάτιο» (στον 1ο όροφο) και «Ποτοπωλείο με θέα» (στην ταράτσα)

.Στο «Μουσικό δωμάτιο» του καινούριου πολυχώρου «Ρίζες» στον Κεραμεικό, παρουσιάζονται οι πολύ ιδιαίτερες «συλλεκτικές μουσικές βραδιές» που επιμελείται ο Λάμπρος Λιάβας.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο αναβιώνουν αυτήν την περίοδο τα κέντρα της χρυσής δεκαετίας του 1950, σε μια μουσική παράσταση με την Ηρώ Σαΐα με τίτλο: «Δεν πάω σπίτι μου απόψε!..».

Η Ηρώ Σαΐα συναντά τη Μαρίκα Νίνου, τη Μάγια Μελάγια, τη Μαίρη Λίντα και τη Σπεράντζα Βρανά, σε μια επιλογή από τα πιο αγαπημένα λαϊκά και αρχοντορεμπέτικα τραγούδια της περιόδου.

Μαζί της ο Γρηγόρης Βασίλας (ενορχήστρωση, μπουζούκι και τραγούδι) με την ορχήστρα του, Φίλιππος Παχνιστής – πιάνο, Αλέξανδρος Καμπουράκης – ακορντεόν, Γιώργος Φουντούκος – κιθάρα, Γιώργος Βεντούρης – κοντραμπάσο.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019, 11:15

Πηγή

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ