Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά και ο Κουτσόπουλος έστειλε μήνυμα! (pic/vid)

0
65

MasterChef 6MasterChef 6

Δεν είναι και πολύ καθαροί οι παίκτες του MasterChef, όπως φαίνεται. Οι τρεις κριτές εκφράζουν συχνά τα παράπονα τους στο παιχνίδι μαγειρικής πως οι παίκτες δεν έχουν καθαρούς πάγκους και δεν ακολουθούν όλοι τους βασικούς κανόνες υγιεινής.

Σε αυτό στάθηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, πριν την ομαδική δοκιμασία. Ο διάσημος κριτής προειδοποίησε τους υποψήφιους πως η μη καθαριότητα μπορεί στο μέλλον να τους στοιχίσει.

«Να κάνουμε μια μικρή εισαγωγή που θέλαμε να την κάνουμε και έχει να κάνει με το κομμάτι της υγιεινής. Εγώ να πω ότι το χέρι είναι ένα εργαλείο για την κουζίνα, όταν το χέρι είναι καθαρό, το πόστο είναι καθαρό, συνειδητά έχουμε μάθει να πλένουμε τα χέρια μας καλά, να καθαρίζουμε τα χέρια μας, το χέρι είναι ένα βοηθητικό εργαλείο για να μην παρεξηγηθώ. Αν φορέσεις γάντια και πιάσεις το πάτωμα και ξύσεις το αυτί σου, δεν σημαίνει ότι μπορείς να πιάσεις το ψάρι επειδή φοράς γάντια. Σημαίνει ότι δεν είσαι καθαρός. Χθες είχαμε διάφορα τέτοια», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναφέροντας ως παραδείγματα προς αποφυγή τον τρόπο που η Φανή θεώρησε πως «καθαρίζει» το πιάτο ή τον τρόπο που ο Δημήτρης έπιανε με τα χέρια του τον ταραμά. «Υπάρχει και ένα όριο. Το λέμε γιατί αν δούμε μια ακρότητα που υγειονομικά μπορεί να μας φέρει σε μια άβολη θέση, θα κληθούμε να ακυρώσουμε μια δοκιμασία ή ένα πιάτο», ξεκαθάρισε ο κριτής για την καθαριότητα των παικτών του MasterChef.

Σε προηγούμενους κύκλους είχαμε πολλά και διάφορα, που δεν τιμούσαν τους παίχτες

 Παίκτης καθάριζε κάλους με το ψαλίδι της κουζίνας

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Κ. Λένη – «MasterChef»: Παίκτης καθάριζε κάλους με το ψαλίδι της κουζίνας”,”description”:”Η Κατερίνα Λένη αποκάλυψε ένα… αηδιαστικό στιγμιότυπο από το ριάλιτι μαγειρικής.”,”thumbnailUrl”:”https://i2thumbs.glomex.com/dC1jOWJwdjB6M210Z3gvMjAyMi8wMi8wOS8xMC81MV8zMV82MjAzOWNiMzI5MjZiLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M10S”,”uploadDate”:”2022-02-09T10:52:11.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs1ikzd1lvi8&playlistId=v-chrggewjl1gp”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Το άρθρο Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά και ο Κουτσόπουλος έστειλε μήνυμα! (pic/vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Sports365.

Source link