Η Καλομοίρα και η Stefania συναντήθηκαν διαδικτυακά για μια μοναδική live διασκευή

0
116


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020, 12:08

Η Καλομοίρα μαζί με τη 17χρονη Stefania, την οποία η ΕΡΤ επέλεξε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision το 2021, μένουν στο σπίτι και παρουσιάζουν στο 12ο#Qsessions του Δημήτρη Κοντόπουλου μια ακουστική εκδοχήτου «Shady Lady».Στο δεύτερο για τη Stefania#Qsessions, η ναρή τραγουδίστρια ενώνει τις δυνάμεις της με την αγαπημένη στο ελληνικό κοινό Καλομοίρα και ερμηνεύουν το θρυλικό «Shady Lady». Το «Shady Lady» διαγωνίστηκε το 2008 στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό Eurovision, εκπροσώπησε την Ουκρανία και κατέκτησε την 2η θέση στην τελική κατάταξη του διαγωνισμού. Η σύνθεση του τραγουδιού ανήκει στον Δημήτρη Κοντόπουλο, εμπνευστή των #Qsessions, ο οποίος  συνοδεύει τις δύο τραγουδίστριες με το πιάνο.Η Καλομοίρα και η Stefania, στέλνουν το δικό τους μήνυμα σε όλους τους Έλληνες για την περίοδο που διανύουμε.

Η Stefania στον λογαριασμό της στα social media δήλωσε:«Τα Qsessions του Δημήτρη Κοντόπουλου είναι η αιτία που γνώρισα “από κοντά” την Καλομοίρα και τραγουδήσαμε μαζί το υπέροχο τραγούδι από την Eurovision το “ShadyLady”. Μένουμε όλοι σπίτι, η Καλομοίρα στην Whashington, ο Δημήτρης στην Αθήνα και εγώ στην Ουτρέχτη αλλά η μουσική μας ενώνει. Σας αγαπώ όλους».

Κατά την διάρκεια του βίντεο η Καλομοίρα δήλωσε: «Γεια σε όλους! Ξέρω πως τα πράγματα είναι λίγο περίεργα αλλά είμαστε σπίτι, παραμένουμε θετικοί και από εδώ σας στέλνω όλη μου την αγάπη. Όλα θα πάνε καλά! Χαίρομαι που θα σας τραγουδήσουμε γιατί πιστεύω ότι με τη μουσική θεραπεύονται όλα».Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020, 12:08

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here