Η Κρίσι Τέιγκεν ξεκίνησε θεραπεία εξωσωματικής μετά την απώλεια του τρίτου της γιου

0
68


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022, 14:50

Το μοντέλο Κριστίν Τέιγκεν (Chrissy Teigen) αποκάλυψε πως είναι σε διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης μετά την απώλεια του γιου της Τζακ. Δημοσίευσε σε Instagram Story φωτογραφία από μια σειρά ενέσεων, γράφοντας: «Ξεκινάμε πάλι».
 
«Γεια. Το ανέφερα στα Stories μου, αλλά ήθελα να σας πω ότι έχω ξεκινήσει νέο κύκλο εξωσωματικής γονιμοποίησης για να αποθηκεύσω όσα περισσότερα [ωάρια] μπορώ και ευελπιστώ να φτιάξω μερικά δυνατά, υγιή έμβρυα», έγραψε το μοντέλο και συγγραφέας του βιβλίου «Cravings».
 
«Ειλικρινά δεν με πειράζουν οι ενέσεις, με κάνουν να νιώθω σαν γιατρός/χημικός, αλλά το φούσκωμα είναι χάλια», συνέχισε. «Οπότε σαν παρακαλώ, σταματήστε να με ρωτάτε αν είμαι έγκυος αν και ξέρω ότι λέγεται με ενθουσιασμό και καλές προθέσεις, αλλά δεν μπορώ να το ακούω επειδή είμαι το ακριβώς αντίθετο του έγκυος!».
 
«Επίσης σταματήστε να ρωτάτε τον κόσμο, οποιονδήποτε, αν είναι έγκυος», έγραψε το μοντέλο και υποσχέθηκε στους θαυμαστές της ότι αν μείνει έγκυος, «θα σας το πω μόνη μου»
 
Τον Σεπτέμβριο του 2020, το μοντέλο ανακοίνωσε την απώλεια του γιου της, στα μισά της εγκυμοσύνης.
 
Η Τέιγκεν είχε γράψει στο Instagram: «Δεν αποφασίζουμε ποτέ για τα ονόματα των μωρών μας μέχρι την τελευταία στιγμή μετά τη γέννησή τους, λίγο πριν φύγουμε από το νοσοκομείο. Αλλά, για κάποιο λόγο, είχαμε αρχίσει να αποκαλούμε αυτό το αγοράκι στην κοιλιά μου Τζακ. Έτσι θα είναι πάντα ο Τζακ για εμάς. Δούλεψε τόσο σκληρά για να γίνει μέλος της μικρής μας οικογένειας και θα είναι για πάντα».Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022, 14:50

Πηγή