Η Μάντι Μουρ θέλει να εμπνεύσει τα παιδιά για έναν καλύτερο κόσμο

0
129


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021, 16:18

Η ηθοποιός Μάντι Μουρ είναι έτοιμη να επιστρέψει ως Ραπουνζέλ!
 
Η ηθοποιός και νέα μαμά, η οποία δάνεισε τη φωνή της στη Ραπουνζέλ στην ταινία κινουμένων σχεδίων Tangled (Μαλλιά κουβάρια), δήλωσε στο People ότι είναι «περισσότερο από χαρούμενη» που είναι μέρος της Ultimate Princess Celebration της Disney περισσότερο από μια δεκαετία.
 
«Είναι ένα από τα πράγματα για τα οποία είμαι πολύ περήφανη στη ζωή μου και την καριέρα μου. Ήταν τόσες πολλές οι υποψηφιότητες και με επέλεξαν να είμαι μέλος της οικογένειας της Disney και μπόρεσα να εκπληρώσω τα πιο τρελά μου όνειρα με το να γίνω πριγκίπισσα της Disney», είπε.

«Το γεγονός ότι μεγάλωσα τραγουδώντας τη “Μικρή Γοργόνα” και τον “Αλαντίν” και την “Όμορφη και το Τέρας”, δεν θα μπορούσα ποτέ να σκεφτώ ότι θα ήμουν μέρος του συνόλου από εμπνευσμένους γυναικείους χαρακτήρες» πρόσθεσε. «Έτσι, οτιδήποτε μπορώ να κάνω για να συνεχίσω να χρησιμοποιώ το πνεύμα της Ραπουνζέλ στη ζωή μου, είναι κάτι παραπάνω από χαρά».
 
Φέτος η Disney Publishing Worldwide κυκλοφόρησε μια νέα συλλογή βιβλίων με τίτλο Tales of Courage and Kindness, γραμμένα από μια ομάδα διαφορετικών συγγραφέων και εικονογράφων. Η συλλογή των 14 πρωτότυπων ιστοριών, η οποία περιλαμβάνει την «αγαπημένη» ιστορία της Ραπουνζέλ, διερευνά θέματα καλοσύνης και θάρρους.

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021, 16:18

Πηγή