Η πρώτη φωτογραφία του Μικ Τζάγκερ έπειτα από τη χειρουργική επέμβαση

19


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019, 09:23

Τέλος καλό όλα καλά ως  φαίνεται για τον Μικ Τζάγκερ, έπειτα από την επέμβαση στην καρδιά στην οποία υποβλήθηκε, όπως αποδεικνύεται με φωτογραφία που ανήρτησε στο Twitter. Ο τραγουδιστής των Rolling Stones δημοσίευσε  την πρώτη φωτογραφία στο twitter  μετά την περιπέτεια της υγείας του, ποζάροντας με φόντο λευκά λουλούδια σε βόλτα στο πάρκο.

Ο 78χρονος τραγουδιστής υποβλήθηκε στις αρχές Απριλίου σε εγχείριση για αντικατάσταση βαλβίδας προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στην καρδιά που εντόπισαν οι γιατροί του κατά τη διάρκεια εξέτασης ρουτίνας.

Όπως έχει δηλώσει ο αδερφός του αν οι γιατροί δεν είχαν εντοπίσει το πρόβλημα, «ο Μικ Τζάγκερ θα μπορούσε να είχε πεθάνει».

Ο Κρις Τζάγκερ είχε παρομοιάσει το πρόβλημα υγείας του αδερφού του με αυτό που προκάλεσε τον θάνατο του τραγουδιστή των Clash, Τζο Στράμερ.

«Συνέβη στον Τζο. Επέστρεψε από τη βόλτα με τους σκύλους του και η γυναίκα του τον βρήκε νεκρό στον καναπέ. Είχε το ίδιο πρόβλημα με τη βαλβίδα. Ο πατέρας του πέθανε από αυτό. Είναι κληρονομικό», είπε ο Κρις και πρόσθεσε: «Όταν είσαι σε μία μεγαλύτερη ηλικία οι γιατροί πρέπει να σου κάνουν όλες τις εξετάσεις. Πρέπει να προσέχεις».

 

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019, 09:25

Πηγή

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ