«Η Συμμορία των 8» με τις Σάντρα Μπούλοκ, Κέιτ Μπλάνσετ, Αν Χάθαγουέι

58


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018, 09:03

Πάνε πέντε χρόνια, οκτώ μήνες και 12 ημέρες…Τόσο πήρε στην Ντέμπι Όσεαν (Σάντρα Μπούλοκ) να σχεδιάσει τη μεγαλύτερη ληστεία της ζωής της. Ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται: μια ομάδα από τις καλύτερες, ξεκινώντας από την παρτενέρ της στο έγκλημα, Λου Μίλερ (Κέιτ Μπλάνσετ).
Μαζί, προσλαμβάνουν και τις υπόλοιπες «ειδικούς»: την κοσμηματοπώλη Αμίτα (Κάλινγκ), την πορτοφολού Κοστάνς (Ακουαφίνα), την εξπέρ στις διαρρήξεις Τάμι (Πόλσον), τη χάκερ Νάιν Μπολ (Ριάνα) και τη σχεδιάστρια μόδας Ρόουζ (Μπόναμ Κάρτερ). Ο στόχος είναι $150 εκατομμύρια δολάρια σε διαμάντια – διαμάντια που θα βρίσκονται στο λαιμό της παγκοσμίου φήμης ηθοποιού Ντάφνε Κλούγκερ (Χαθαγουέι), η οποία θα παρουσιάζει την εκδήλωση της χρονιάς, το Met Gala. Το σχέδιο δεν μπάζει από πουθενά. Όμως όλα πρέπει να τρέξουν ρολόι, αν η συμμορία θέλει να πετύχει τον στόχο της και να τη βγάλει καθαρή.

Ocean’s 8
Σκηνοθεσία: Γκάρι ΡοςΗθοποιοί: Σάντρα Μπούλοκ, Κέιτ Μπλάνσετ, Αν Χάθαγουέι, Μίντι Κάλινγκ, Σάρα Πόλσον, Ακουαφίνα, Ριάνα, Ελένα Μπόναμ Κάρτερ.Διάρκεια: 110 λεπτάΕίδος ταινίας: Κωμική περιπέτειαΔείτε το τρέιλερ:


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018, 09:04

Πηγή

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ