Η χήρα του Τσάντγουικ Μπόουζμαν τίμησε τον αείμνηστο ηθοποιό

39


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021, 13:35

Η Τέιλορ Σιμόν Λέντγουαρντ τίμησε τον αείμνηστο σύζυγό της, Τσάντγουικ Μπόουζμαν, κατά τη διάρκεια των βραβείων Gotham που έγιναν διαδικτυακά, αποκαλώντας το αστέρι του «Black Panther» ως «το πιο ειλικρινές άτομο που γνώρισα ποτέ».

Ο Μπόουζμαν, ο οποίος πέθανε το καλοκαίρι μετά από μάχη με τον καρκίνο του παχέος εντέρου, ήταν ο αποδέκτης του βραβείου Actor Tribute, το οποίο η Λέντγουαρντ δέχτηκε με δάκρυα.

 «Είναι το πιο ειλικρινές άτομο που γνώρισα ποτέ», είπε σύμφωνα με το People. «Ήταν κάτι που έψαχνε, στον εαυτό του, στους γύρω του και στη στιγμή. Η αλήθεια μπορεί να είναι εύκολο να την αποφεύγει κανείς. Αλλά αν κάποιος δεν ζει στην αλήθεια, τότε είναι αδύνατο να ζήσει».

 Η Λέντγουαρντ πρόσθεσε πως ο σύζυγός της «ήταν ευλογημένος που ζούσε πολλές ζωές συμπυκνωμένες σε μία. Αντιλήφθηκε το τι σήμαινε να είναι το ένα, το κανένα και το όλα…».

Η ταινία «Ma Rainey’s Black Bottom» ήταν η τελευταία του Μπόουζμαν. Έλαβε υποψηφιότητα για τα βραβεία Gotham στην κατηγορία για τον Καλύτερο Ηθοποιό, τελικά το βραβείο πήρε ο Ριζ Άχμεντ για τη συμμετοχή του στην ταινία «Sound of Metal».

Η Λέντγουαρντ παραλαμβάνοντας το βραβείο είπε ότι είναι «τιμή» της να αποδεχτεί το βραβείο για λογαριασμό του συζύγου της.

 «Τσαντ», είπε με δάκρυα. «Ευχαριστώ. Σε αγαπώ, είμαι τόσο περήφανη για σένα, συνεχίζεις να μας φωτίζεις».

 Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021, 13:35

Πηγή

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ