Η MusiCares και η Ακαδημία Ηχογράφησης των ΗΠΑ για τον Κορωνοϊό

0
115


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020, 12:13

H Εθνική Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ (Νational Academy of Recording Arts and Sciences) και η συνεργαζόμενη φιλανθρωπική οργάνωση MusiCares ίδρυσαν το Ταμείο Αρωγής για τον Κορωνοϊό – COVID-19 Relief Fund για να βοηθήσουν τους ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας που επλήγησαν από την πανδημία και την ακύρωση χιλιάδων μουσικών εκδηλώσεων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Ταμείο, το οποίο θα διαχειρίζεται η MusiCares, θα αξιοποιηθεί για να υποστηρίξει άμεσα όσους στη μουσική κοινότητα έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.

Για την ίδρυση του Ταμείου, τόσο η Ακαδημία Ηχογράφησης όσο και η MusiCares συνεισέφεραν αρχική δωρεά ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων η καθεμία, συνολικά διέθεσαν δύο εκατομμύρια δολάρια.

Επιπλέον, όλα τα Παραρτήματα της Ακαδημίας Ηχογράφησης έχουν δεσμευτεί να συγκεντρώσουν πόρους στις τοπικές τους κοινότητες.

Από τότε που ιδρύθηκε το 1989, η MusiCares έχει διαθέσει περισσότερα από 60 εκατομμύρια δολάρια σε μουσικούς και εργαζόμενους στη μουσική βιομηχανία που έχουν ανάγκη.

Ο Χάρβεϊ Μέισον Τζούνιορ, πρόεδρος και προσωρινός διευθύνων σύμβουλος της Ακαδημίας Ηχογράφησης των ΗΠΑ δήλωσε ότι οι ακυρώσεις συναυλιών και εκδηλώσεων είναι σε πρωτοφανή επίπεδα και ως εκ τούτου η κατάσταση απαιτεί μια άνευ προηγουμένου απάντηση. «Πολλοί άνθρωποι στον κλάδο βρίσκονται τώρα σε κρίση, χωρίς να γνωρίζουν τι επιφυλάσσει το μέλλον. Ζητάμε από το σύνολο της βιομηχανίας να σταθεί μαζί μας για να υποστηρίξει τους μουσικούς, τους καλλιτέχνες και τους επαγγελματίες που αποτελούν το θεμέλιο και το μέλλον της μουσικής μας κοινότητας» ανέφερε, σύμφωνα με το Variety.

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020, 12:13

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here