Θάνος Κρομμύδας: «Στην Αμερική δεν αστειεύονται»

36


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2019, 17:48

Κατάγεται από τα Στουρναρέικα Τρικάλων και κατάφερε σήμερα να βρίσκεται ανάμεσα στους πιο ταλαντούχους νέους ηθοποιούς στις ΗΠΑ. Έδωσε εξετάσεις σε τρεις σχολές της Νέας Υόρκης, πέρασε επιτυχώς σε όλες και επέλεξε την καλύτερη, την American Academy of Dramatic Arts.Τον δεύτερο χρόνο φοίτησης επέλεξε να τον περάσει στο παράρτημα της σχολής στο Los Angeles και πήρε μετεγγραφή περισσότερο για τηλεόραση και κινηματογράφο.

Η σχολή τον επέλεξε ανάμεσα στους 25 καλύτερους αποφοιτήσαντες από όλο τον κόσμο που ήταν σχεδόν 130 παιδιά. Πήρε μέρος σε όλες τις παραστάσεις που ανέβασαν στο Los Angeles.

Το καλοκαίρι επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από 4 χρόνια και πρωταγωνίστησε στην κλασική κωμωδία του Όσκαρ Ουάιλντ «Η σημασία να είναι κανείς ειλικρινής» στο Θέατρο Αλκμήνη» που ήταν sold out.
O ηθοποιός μιλώντας για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τόνισε: «Δυσκολεύτηκα με την αμερικανική προφορά. Κάτι το οποίο ήταν απαραίτητο, ειδικά όταν καλείσαι να παίξεις στο θέατρο έναν Αμερικάνο».

Πολύ σημαντικό ήταν πειθαρχία. Όπως εξηγεί ο Θάνος Κρομμύδας «στην Αμερική δεν αστειεύονται.Αν δεν είσαι την ώρα σου δεν σε δέχονται για κανέναν λόγο! Δεν αργούσα ούτε ένα λεπτό.

Επίσης, δε θα μπορούσα ποτέ να πάω σε μία οντισιόν για ένα ρόλο που δε μου ταιριάζει. Θα τους ξόδευα πολύτιμο χρόνο, δε θα με έπαιρναν για τον ρόλο αλλά θα με έβαζαν στη «μαύρη» λίστα και δεν θα με ξανακαλούσαν για casting» εξηγεί.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2019, 19:54

Πηγή

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ