Κάλεσμα του Amplifier Art Lab για έργα με μηνύματα

0
124


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020, 08:29

Ανοιχτό κάλεσμα για τη δημιουργία έργων τέχνης και συμβόλων που μεταφέρουν μηνύματα δημόσιας υγείας και ασφάλειας απευθύνει το Amplifier Art Lab με έδρα το Σιάτλ των ΗΠΑ.

Στην καμπάνια – απάντηση στην κρίση της COVID-19 συμμετέχουν επιμελητές τέχνης και σύμβουλοι δημόσιας υγείας.

Αναζητάμε δύο είδη έργων: Τα πρώτα είναι μηνύματα δημόσιας υγείας και ασφάλειας που μπορούν να βοηθήσουν στην επιπέδωση της καμπύλης της πανδημίας μέσω της εκπαίδευσης. Το δεύτερο είναι σύμβολα που συμβάλλουν στην προώθηση της ψυχικής υγείας, της ευημερίας και έργο κοινωνικής αλλαγής κατά τη διάρκεια αυτής της πιεστικής περιόδου, διευκρινίζουν οι διοργανωτές.

Για την καμπάνια συνεργάζονται, μεταξύ άλλων, η Νάνσι Σπέκτορ επιμελήτρια του Μουσείου Γκούγκενχαϊμ, καλλιτέχνες, όπως οι Σέπαρντ Φέρι και ο μουσικός Juanes και εκπρόσωποι του συστήματος υγείας των ΗΠΑ και διεθνών οργανισμών.

Στο πλαίσιο της διεθνούς πρωτοβουλίας, το Amplifier θα βραβεύσει 60 καλλιτέχνες, οι οποίοι θα παραλάβουν και το χρηματικό ποσό 1.000 δολαρίων ο καθένας. Κάθε εβδομάδα θα επιλέγονται έργα, τα οποία θα παρουσιάζονται τόσο σε φυσικούς χώρους, όσο και online και θα είναι διαθέσιμα δωρεάν για λήψη, εκτύπωση και κοινοποίηση.

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020, 08:29

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here