Καινούργιο τραγούδι από τους «Lynyrd Skynyrd» μετά από 8 χρόνια

0
168


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020, 11:26

Μετά από οκταετή αποχή οι «Lynyrd Skynyrd» κυκλοφόρησαν καινούργιο τραγούδι, το οποίο ανήρτησαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Το «Last of the Street Survivors» είναι διαθέσιμο για δωρεάν streaming ή downloading για μία εβδομάδα.

Εδώ και λίγες ημέρες, τα μέλη του συγκροτήματος άφηναν υπαινιγμούς ότι κάτι «μαγείρευαν» για τους θαυμαστές τους, οι οποίοι είναι σε εκούσια απομόνωση για να εμποδίσουν την εξάπλωση της πανδημίας. «Όπως υποσχεθήκαμε, εδώ είναι ένα μικρό δώρο από τη δική μας οικογένεια των “Skynyrd” προς τη δική σας», έγραψαν την Πέμπτη το βράδυ στη σελίδα της μπάντας στο Facebook. «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους που το έκαναν αυτό εφικτό. Stay safe and God bless». 

Στο «Last of the Street Survivors» οι ρόκερς από τον αμερικανικό Νότο θυμούνται την καριέρα τους και τα μέλη της μπάντας που πλέον δεν ζουν. Το τραγούδι -το οποίο έχει τον ίδιο τίτλο με την επωνυμία της αποχαιρετιστήριας τουρνέ του συγκροτήματος- έγραψε ο κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος, Gary Rossington, μαζί με τον τραγουδιστή Johnny Van Zant, τον κιθαρίστα Ricky Medlocke και τον τραγουδοποιό Tom Hambridge.

Η τελευταία φορά που οι Lynyrd Skynyrd κυκλοφόρησαν τραγούδι ήταν τον Αύγουστο του 2012, με το 14ο άλμπουμ τους σε στούντιο, το «Last of a Dyin’ Breed». Πάντως, τα τελευταία χρόνια έλεγαν ότι δουλεύουν υλικό για ένα 15ο -και πιθανά- τελευταίο άλμπουμ. Το λουκέτο της βιομηχανίας μουσικών τουρνέ λόγω της πανδημίας τους βρήκε στη μέση του ανοιξιάτικου τμήματος της αποχαιρετιστήριας περιοδείας τους, η οποία ξεκίνησε το 2018 και η ολοκλήρωσή της παρατείνεται διαρκώς.
Οι ημερομηνίες των υπόλοιπων συναυλιών στη Βόρεια Αμερική, έχουν αναβληθεί για τον Σεπτέμβριο. 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020, 11:26

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here