26.4 C
Athens
Πέμπτη, 10 Ιουλίου, 2025
ΑρχικήΣυνταγέςΚεφτεδάκια με κρεμώδη σάλτσα

Κεφτεδάκια με κρεμώδη σάλτσα

Date:

Related stories

Η Red Bull απέλυσε τον Κρίστιαν Χόρνερ – News.gr

Τέλος εποχής για την αυστριακή ομάδα Σαν «βόμβα» έσκασε η...

Μους λεμόνι – Newsbeast

Μους λεμόνι - Newsbeast ...

Προσούτο με πεπόνι – Newsbeast

Προσούτο με πεπόνι - Newsbeast ...

Η Nissan Formula E προετοιμάζεται για το Βερολίνο

Η Nissan Formula E προετοιμάζεται για το...
spot_imgspot_img


Υλικά 450 γρ. μοσχαρίσιο κιμά (ή αρνίσιο κιμά) 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 κρόκο αυγού 3 κλωναράκια άνηθου, ψιλοκομμένα 1 κ. σ. ελαιόλαδο 3- 4 κ. σ. κρέμα γάλακτος Εκτέλεση Ανακατέψτε το κρεμμύδι, τον κιμά, τον κρόκο αυγού και τον μισό άνηθο σε ένα μπολ. Βρέξτε ελαφρά τα χέρια σας και σχηματίστε το μείγμα σε 12 μπάλες, η κάθε μία στο μέγεθος μπάλας του γκολφ. Ζεστάνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι. Ρίξτε μέσα τα κεφτεδάκια και τηγανίστε, γυρίζοντας συχνά, για περίπου 12- 15 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα παντού. Ανακατέψτε την κρέμα γάλακτος και τον υπόλοιπο άνηθο και αφήστε να πάρει μια βράση. Σερβίρετε με πουρέ πατάτας ή ταλιατέλες.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Latest stories

spot_img