Υλικά 450 γρ. μοσχαρίσιο κιμά (ή αρνίσιο κιμά) 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 κρόκο αυγού 3 κλωναράκια άνηθου, ψιλοκομμένα 1 κ. σ. ελαιόλαδο 3- 4 κ. σ. κρέμα γάλακτος Εκτέλεση Ανακατέψτε το κρεμμύδι, τον κιμά, τον κρόκο αυγού και τον μισό άνηθο σε ένα μπολ. Βρέξτε ελαφρά τα χέρια σας και σχηματίστε το μείγμα σε 12 μπάλες, η κάθε μία στο μέγεθος μπάλας του γκολφ. Ζεστάνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι. Ρίξτε μέσα τα κεφτεδάκια και τηγανίστε, γυρίζοντας συχνά, για περίπου 12- 15 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα παντού. Ανακατέψτε την κρέμα γάλακτος και τον υπόλοιπο άνηθο και αφήστε να πάρει μια βράση. Σερβίρετε με πουρέ πατάτας ή ταλιατέλες.
Διαβάστε όλο το άρθρο