Λούκα Ντόντσιτς: “Ευχαριστώ τον Σπανούλη που μας έδειξε πως παίζεται το μπάσκετ”!

0
57

ΝΒΑΝΒΑ

Η εμπορική αξία του νεαρού Σλοβένου βρίσκεται στα ύψη στο NBA. Και πως να μην είναι, καθώς αποτελεί ίσως τον πιο “καυτό” αθλητή κάτω των 25 ετών αυτή τη στιγμή στο παγκόσμιο μπάσκετ.

Αλλά πότε δεν ξεχνάει να πει μια καλή κουβέντα για τον μπασκετικό του μέντορα όπως τον αποκαλεί Βασίλη Σπανούλη.

Ο Λούκα Ντόντσιτς μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια, για μια ακόμα φορά, στην Cosmote TV, στο περιθώριο του All Star Game για τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ευχαριστώ τον Σπανούλη γιατί μου έδειξε τι σημαίνει να είσαι ηγέτης

Όσα είπε ο μεγάλος αστέρας των Μάβερικς το τριήμερο του All Star Game στο Κλίβελαντ για το μπασκετικό του πρότυπο, τον Βασίλη Σπανούλη

Σπανούλη:

«Αυτός είναι ο άνθρωπος που πάντα παρακολουθούσα. Ήταν το είδωλό μου, τον θαύμαζα. Γι’αυτό επέλεξα το «7», τώρα έχω το «77» γιατί ήταν πιασμένο. Θέλω να του πω ευχαριστώ για όσα έδωσε στο μπάσκετ. Όχι μόνο σε μένα, νομίζω σε πολλούς παίκτες έδειξε πως παίζεται το μπάσκετ, τι σημαίνει να είσαι ηγέτης.

Έχει πολύ καλύτερο τρίποντο από εμένα και του πηγαίνουν περισσότερο τα κρίσιμα».

Γιάννη:

«Είναι ένας απίστευτος παίκτης, αλλά αυτό που με εντυπωσιάζει περισσότερο είναι η προσωπικότητά του. Τρομερός τύπος. Είναι δύο φορές MVP, θα κερδίσει μάλλον άλλες πέντε φορές».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ντόντσιτς | Ευχαριστώ τον Σπανούλη γιατί μου έδειξε τι σημαίνει να είσαι ηγέτης”,”description”:”Όσα είπε ο μεγάλος αστέρας των Μάβερικς το τριήμερο του All Star Game στο Κλίβελαντ για το μπασκετικό του πρότυπο, τον Βασίλη Σπανούλη”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMi8wMi8yNC8xMS8zMV8wOV82MjE3NmM3ZDBjYTk2LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M41S”,”uploadDate”:”2022-02-24T11:28:21.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs1ikzd1lvi8&playlistId=v-ci48mdncft41″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Το άρθρο Λούκα Ντόντσιτς: “Ευχαριστώ τον Σπανούλη που μας έδειξε πως παίζεται το μπάσκετ”! εμφανίστηκε πρώτα στο Sports365.