«Μέχρι το Πρωί» – Διαμαντής Διονυσίου

0
123


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021, 14:43

Ο Διαμαντής είναι ο μικρότερος γιος του αείμνηστου Στράτου Διονυσίου. Είναι γεννημένος το 1977 και τα τελευταία 17 χρόνια ασχολείται επαγγελματικά κι αυτός με το τραγούδι.
Το 2007 πήγε στην Αμερική με τ’ αδέρφια του Άγγελο και Στέλιο για συναυλίες – αφιέρωμα στον πατέρα τους, όπου εκεί του παρουσιάστηκε μία ενδιαφέρουσα, επαγγελματική πρόταση κι έμεινε για 10 χρόνια. Μετά επέστρεψε οριστικά στην Ελλάδα, αφού πέρασε κι ένα εξάμηνο στην Κύπρο, τραγουδώντας εκεί.

Πριν από λίγο καιρό (20/11/2020), μας συστήθηκε επίσημα απ’ την Alpha Records μ’ ένα remix στο τραγούδι «Αυτό που ζω» του Δημήτρη Κορδατζή και του Βασίλη Παπαδόπουλου.

Τώρα έρχεται μ’ ένα ολόφρεσκο τραγούδι σε ρυθμό latin rumba, που του έγραψε η αγαπημένη μας Γιούλη Ηλιοπούλου και μελοποίησε ο καταξιωμένος Άγγελος Καλαβρυτινός, να μας θυμίσει, εν μέσω καραντίνας, πως η άνοιξη είναι εδώ και τα ωραία, ανοίγονται μπροστά μας.


Την επιμέλεια παραγωγής έχει ο αδελφικός του φίλος, dj Gonis (Κώστας Γόνης) και κυκλοφορεί από την ‘Alpha records’.Βάλτε το κομμάτι να παίξει, κλείστε τα μάτια κι ονειρευτείτε μαζί του…’Μέχρι το πρωί’.

Δείτε το βίντεο:

 

Μουσική: Άγγελος Καλαβρυτινός, Στίχοι: Γιούλη ΗλιοπούλουΠαραγωγή: Alpha RecordsΔιαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες:https://orcd.co/mehritoproi

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021, 14:43

Πηγή