Με κορωνοϊό ο κιθαρίστας των Lynyrd Skynyrd

0
72


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2021, 09:51

Οι Lynyrd Skynyrd αποκάλυψαν ότι ο κιθαρίστας τους, Ρίκι Μέντλοκ βρέθηκε θετικός στον Covid-19 και για τον λόγο αυτό ακυρώνουν και αναβάλλουν μια σειρά από επερχόμενες συναυλίες στις ΗΠΑ.

Σε ανάρτηση του συγκροτήματος στο Facebook αναφέρεται: «Το επί σειρά ετών μέλος της μπάντας, Ρίκι Μέντλοκ βρέθηκε θετικός στον Covid-19. Ο Ρίκι είναι στο σπίτι του ξεκουράζεται και ανταποκρίνεται καλά στη θεραπεία».

Η μπάντα επιβεβαίωσε ότι δεν θα εμφανιστεί το επόμενο διάστημα στο Οχάιο, το Μιζούρι και την Αλαμπάμα. Η προγραμματισμένη συναυλία τους στην Ατλάντα της Τζόρτζια στις 13 Αυγούστου αναβλήθηκε για τις 23 Οκτωβρίου.

Οι Lynyrd Skynyrd το τελευταίο διάστημα αναβάλλουν τα σχέδιά τους λόγω προβλημάτων υγείας των μελών τους. Ο Γκάρι Ρόσινγκτον έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση καρδιάς τον περασμένο μήνα. Κατά τη διάρκεια συναυλίας στη Μινεσότα, ο τραγουδιστής Τζόνι Βαν Ζαντ είπε στο κοινό ότι ο Ρόσινγκτον έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση για τοποθέτηση στεντ στην καρδιά του για να αποτραπεί απόφραξη των αρτηριών. Ο Ρόσινγκτον αναμένεται να ανακάμψει πλήρως. Ο Γκάρι Ρόσινγκτον είναι το μοναδικό εν ζωή ιδρυτικό μέλος της μπάντας. Ο Τζόνι Βαν Ζαντ είναι ο μικρότερος αδελφός του εκλιπόντος τραγουδιστή Ρόνι. Ο πρώτος μπασίστας του ροκ γκρουπ Λάρι Τζάνστρομ πέθανε σε ηλικία 70 ετών το 2019. Το 2018, ο πρώην κιθαρίστας των Lynyrd Skynyrd, Εντ Κινγκ πέθανε σε ηλικία 68 ετών. Οι Lynyrd Skynyrd βρίσκονται αυτό το διάστημα στην περιοδεία «Last of the Street Survivors Farewell Tour».

Οι συναυλίες τους ξεκίνησαν το 2018 και είχε προγραμματιστεί να διαρκέσουν μέχρι τα τέλη του 2020, αλλά λόγω της πανδημίας του Covid-19 μεγάλο μέρος των περσινών εμφανίσεων αναβλήθηκε για φέτος.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2021, 09:51

Πηγή