ΜΜΑ: Αυτό το χτύπημα πρέπει να πόνεσε! (pic & vid)

0
88

ΜΜΑΜΜΑ

Ίσως και να μην το περίμεναν πολλοί ότι ένας παίκτης μετά από αγώνα ΜΜΑ θα κατέληγε στο νοσοκομείο. Και όμως συνέβη και αυτό.

Ο άτυχος της υπόθεσης ήταν ο Τσανς Ρενκούντρ. Ο Αμερικανός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και είναι στη διαδικασία ανάρρωσης μετά τα πολλαπλά τραύματα που υπέστη από την φοβερή  κλωτσιά που «έφαγε» από τον Αντρέι Κορέσκοφ.

Πριν καλά καλά ξεκινήσει ο αγώνας του ΜΜΑ ο Κορέσκοφ με μια γυριστή κλωτσιά χτύπησε τον Ρενκούντρ στα πλευρά. Ο Αμερικανός ξάπλωσε στο καναβάτσο και σφάδαζε από τους πόνους, μόλις στα πρώτα 38 δευτερόλεπτα.

«Ο Τσανς Ρενκούντρ υπέστη πέντε κατάγματα στα πλευρά και διάτρηση πνεύμονα από την κλωτσιά που δέχτηκε με τη φτέρνα» γνωστοποίησε στο Instagram ο ατζέντης του νοσηλευόμενου παίκτη, Μπράιαν Μπάτλερ, για τον πελάτη του.

«Είναι πάντως σε καλή κατάσταση και προετοιμάζεται να χειρουργηθεί. Να ευχαριστήσω το ιατρικό τιμ του Bellator για όλη τη βοήθεια τους και συγχαρητήρια στον Αντρέι Κορέσκοφ» συμπλήρωσε.

Μάλιστα, ο αντζέντης πόσταρε μια ακτινογραφία από τη ζημιά που έγινε στα πλευρά του Ρενκούντρ. Ενώ, ο Αμερικανός παλαιστής με δική του ανάρτηση επιβεβαίωσε πως είναι καλά.

Το άρθρο ΜΜΑ: Αυτό το χτύπημα πρέπει να πόνεσε! (pic & vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Sports365.