13.5 C
Athens
Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου, 2025
ΑρχικήΣυνταγέςΜοσχαράκι κάρυ

Μοσχαράκι κάρυ

Date:

Related stories

Συνελήφθη στην Πάτρα άνδρας που επιτέθηκε με μαχαίρι σε ένοικο της πολυκατοικίας που διαμένει

Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος 'Αμεσης...

Συνελήφθη στην Καλαμαριά 63χρονος με πέντε καταδικαστικές αποφάσεις – News.gr

Κέρδισε λεφτά από απάτες Για απάτη κατ' εξακολούθηση, πλαστογραφία με...

Δόμνα Μιχαηλίδου: Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον ψυχίατρο Λεωνίδα Μαντωνάκη – Δείτε φωτογραφίες

Δόμνα Μιχαηλίδου: Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον ψυχίατρο Λεωνίδα Μαντωνάκη...
spot_imgspot_img


Υλικά 500 γρ. μοσχαρίσιο κρέας σε κύβους 2 κ. σ. λάδι 1 κ. σ. βούτυρο 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, θρυμματισμένες 1 κομμάτι τζίντζερ σε μέγεθος αντίχειρα, ψιλοτριμμένο 1/4 κ. γλ. καυτερό τσίλι σε σκόνη 1 κ. γλ. κουρκουμά 2 κ. γλ. τριμμένο κόλιανδρο 3 λοβοί κάρδαμο, θρυμματισμένοι 400 γρ. ψιλοκομμένες ντομάτες 300 ml ζωμό βοδινού κρέατος 1 κ. γλ. ζάχαρη 2 κ. γλ. garam masala 2 κ. σ. κρέμα γάλακτος (προαιρετικά) 1/2 μικρό ματσάκι κόλιανδρο, χοντροκομμένο Ρύζι για το σερβίρισμα Εκτέλεση Ζεστάνετε μία κουταλιά της σούπας λάδι σε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Αλατοπιπερώστε το μοσχαρίσιο κρέας και σοτάρετέ το στην κατσαρόλα για 5- 8 λεπτά, γυρνώντας το με μια τσιμπίδα στα μισά της διαδρομής μέχρι να ροδίσει ομοιόμορφα. Αφήστε το στην άκρη σε ένα πιάτο. Ζεστάνετε το υπόλοιπο λάδι και το βούτυρο στην κατσαρόλα και προσθέστε τα κρεμμύδια. Σοτάρετε μέχρι να ροδίσουν και να καραμελώσουν. Προσθέστε το σκόρδο, το τζίντζερ, το τσίλι, τον κουρκουμά, […]

Διαβάστε όλο το άρθρο

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img