7.8 C
Athens
Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου, 2025
ΑρχικήΣυνταγέςΜοσχαρίσιο φιλέτο με σκόρδο και δεντρολίβανο

Μοσχαρίσιο φιλέτο με σκόρδο και δεντρολίβανο

Date:

Related stories

spot_imgspot_img


Υλικά 1 μοσχαρίσιο φιλέτο 1/2 κ. σ. ελαιόλαδο 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 κ. σ. φρέσκο δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο 1 κ. σ. αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, ανάλογα με τη γεύση Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Στρώστε ένα ταψί με αλουμινόχαρτο και αλείψτε το ελαφρώς με λάδι. Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το δεντρολίβανο, το αλάτι και το μαύρο πιπέρι. Χρησιμοποιώντας χαρτί κουζίνας, στεγνώστε το κρέας. Αλείψτε όλο το κρέας με το μείγμα σκόρδου, πιέζοντας απαλά για να κολλήσει. Τοποθετήστε το φιλέτο στο προετοιμασμένο ταψί και ψήστε το μέχρι να φτάσει σε εσωτερική θερμοκρασία 52 έως 54 βαθμούς για μέτρια ψημένο, περίπου 45 λεπτά έως 1 ώρα, ή μέχρι την επιθυμητή ποιότητα ψησίματος. Αφήστε το να ξεκουραστεί 10 λεπτά πριν το κόψετε σε φέτες. Σερβίρετε αμέσως.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img