Νέα βιογραφία για τη Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζει ο Τομ Μπάουερ

0
137


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021, 12:12

Μια νέα βιογραφία της Μέγκαν Μαρκλ είναι στα σκαριά και πιθανότατα θα είναι για γερά νεύρα.

Ο Τομ Μπάουερ συμφώνησε ένα εξαψήφιο ποσό για να πει την ιστορία της Δούκισσας και να γράψει τη μη εξουσιοδοτημένη βιογραφία της.

Ο συγγραφέας έχει γράψει έργα για τον Ρίτσαρντ Μπράνσον, τον Τόνι Μπλερ και τον Σάιμον Κάουελ.

Έγραψε επίσης βιογραφία για τον πρίγκιπα Κάρολο το 2018 με τίτλο «Rebel Prince: The Power, Passion and Defiance of Prince Charles».

Στο βιβλίο του δεν είχε συμπεριλάβει ούτε ένα θετικό σχόλιο για τον πρίγκιπα Κάρολο και ισχυρίστηκε ότι αποκάλυψε σχόλια που διατύπωνε η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς για την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Ο Τομ Μπάουερ θα περάσει τον επόμενο χρόνο προετοιμάζοντας το βιβλίο και λέγεται ότι θα συνομιλήσει με συνεργάτες, φίλους και εχθρούς της Μέγκαν Μαρκλ, κάτι το οποίο θα είναι δύσκολη αποστολή, λόγω της φήμης του.

Αναμένονται επίσης συνομιλίες με πρώην προσωπικό του Μπάκιγχαμ, ιδίως μετά από τους ισχυρισμούς περί εκφοβισμού που προβάλλουν ορισμένοι.

«Πεπεισμένη για το δικό της μεγαλείο, η Μέγκαν πιστεύει ότι, εδώ και χρόνια, υπήρξε θύμα συνωμοσιών με στόχο την καταστροφή του πεπρωμένου της. Ενώ άλλοι ακτινοβολούσαν σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, η Μέγκαν είχε μικρή συμμετοχή» έγραψε πρόσφατα ο Μπάουερ σε άρθρο του στην εφημερίδα «The Sun».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021, 12:12

Πηγή