Νέα παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εργασίας από τους καλλιτέχνες

0
103


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020, 08:56

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος (ΠΜΣ) και το Σωματείο Εργαζομένων στο Θέαμα – Ακρόαμα (ΣΕΘΕΑ) θα πραγματοποιήσουν σήμερα, Πέμπτη 30 Απριλίου, νέα παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29) στις 12 το μεσημέρι.

Όπως αναφέρουν τα σωματεία σε ανακοίνωσή τους, αίτημα της κινητοποίησής τους παραμένει «η εξασφάλιση της επιβίωσης του συνόλου των εργαζόμενων καλλιτεχνών μέχρι να επιστρέψουμε στις συνθήκες πριν την εκδήλωση της επιδημίας».

«Η κυβέρνηση και το Υπουργείο Εργασίας αντί να ικανοποιήσει το παραπάνω αίτημά μας, με προπαγανδιστικές εξαγγελίες ανακοίνωσε “την κάλυψη όλων των καλλιτεχνών” ενώ στη πράξη έδωσε ένα επίδομα σε ελάχιστους συναδέλφους. Οι καλλιτέχνες που εργάζονται σκληρά για να παραχθεί ο Πολιτισμός μας βρίσκονται σε απόγνωση.

Απάντηση στην αδιαλλαξία της κυβέρνησης θα είναι η κλιμάκωση της διεκδίκησης και του αγώνα μας. Κλιμακώνουμε με την κινητοποίησή μας στις 30 Απρίλη στο Υπουργείο Εργασίας, με τη συμμετοχή μας στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ για την 1η Μάη στο Σύνταγμα και με την μεγάλη ιντερνετική συναυλία που θα προβληθεί από το κανάλι του ΣΕΘΕΑ στο YouTube και θα αναμεταδοθεί από τις σελίδες του facebook του ΠΑΜΕ, του ΣΕΗ και του ΠΜΣ την 1η Μάη στις 9 το βράδυ» επισημαίνουν τα σωματεία στην ανακοίνωσή τους.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020, 08:57

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here