9.7 C
Athens
Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου, 2025
ΑρχικήΕιδήσειςΝεφώσεις με μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας την Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2025 – News.gr

Νεφώσεις με μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας την Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2025 – News.gr

Date:

Related stories

Ήττα για τον Παναθηναϊκό από την Βίκινγκουρ – Όλα θα κριθούν στην ρεβάνς στο ΟΑΚΑ – News.gr

Η ισλανδική ομάδα επικράτησε στο Ελσίνκι με 2-1 Ο Παναθηναϊκός...
spot_imgspot_img

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2025 αναμένεται νεφελώδης καιρός. Άνεμοι έως 6 μποφόρ θα πνέουν στο Ιόνιο ενώ σχετικά υψηλές για την εποχή θα είναι οι θερμοκρασίες.

Πιο αναλυτικά, αναμένονται νεφώσεις με μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας. Σποραδικές βροχές θα σημειωθούν από το μεσημέρι κι έπειτα στα ηπειρωτικά, στο Ιόνιο και στην Κρήτη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι ελαφρά αυξημένες. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -2 έως 10 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 2 έως 13, στη Θεσσαλία από 4 έως 13, στην Ήπειρο, στη Στερεά και στην Πελοπόννησο από 4 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 16, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 6 έως 17, στις Κυκλάδες από 6 έως 17, στα Δωδεκάνησα από 6 έως 19 και στην Κρήτη από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, σταδιακά όμως θα γίνουν νότιοι ίδιας έντασης. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και από το μεσημέρι 4 έως 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα. Πιθανότητα βροχοπτώσεων υπάρχει μετά το απόγευμα στα βόρεια και δυτικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους ίδιας έντασης. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, τόσο έως το πρωί όσο και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, τόσο έως το πρωί όσο και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι ελαφρά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 9 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img