Ντόντσιτς: Πολλές φορές δεν μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου, έχω πρόβλημα με αυτό

0
30


Την αυτοκριτική του για την αποβολή του στον αγώνα με τον Καναδά, έκανε ο Λούκα Ντόντσιτς, μετά τον αποκλεισμό της Σλοβενίας στα προημιτελικά του Mundobasket 2023, τονίζοντας πως πρέπει να ελέγχει καλύτερα τον εαυτό του. Ως γνωστόν ο Σλοβένος αστέρας του ΝΒΑ, δέχθηκε τεχνική ποινή για διαμαρτυρία στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ξέφυγε, αφού με ξεκάθαρη χειρονομία έθεσε θέμα χρηματισμού προς τους ιθύνοντες της FIBA. Τελικά αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή, στην τελευταία περίοδο του αγώνα, στερώντας από την ομάδα του μια σημαντικότατη αγωνιστική μονάδα.
Στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε του αγώνα, ο Λούκα Ντόντσιτς, έδωσε αρχικά συγχαρητήρια στους Καναδούς  για την πρόκρισή τους, κι ακολούθως έκανε την αυτοκριτική του για την έλλειψη ελέγχου των συναισθημάτων του, εκφράζοντας όμως παράπονα και για τους διαιτητές.ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον Καναδά. Έπαιξαν πολύ καλά. Έχουν έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, είναι πολύ δύσκολο να τον μαρκάρεις. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Όλοι έδωσαν το 100%», ανέφερε αρχικά ο Ντόντσιτς για να προσθέσει στη συνέχεια κάνοντας την αυτοκριτική του:
«Όλοι ξέρουν γιατί ήμουν εκνευρισμένος. Όταν παίζεις για την Εθνική υπάρχουν πολλά συναισθήματα. Πολλές φορές δεν μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου και έχω πρόβλημα με αυτό. Οι διαιτητές είπαν σε έναν παίκτη ότι δεν θα σφυρίξουν τα φάουλ. Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο αυτό. Ξέρω ότι παραπονιέμαι πολύ, αλλά δεν είναι δίκαιο».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή