Ξεπουλάει την Τσέλσι ο Αμπράμοβιτς!

0
61

ΑμπράμοβιτςΑμπράμοβιτς

Καμία αλλαγή στάσης από τους Άγγλους για τον ισχυρό άνδρα της Τσέλσι. Το εμπάργκο συνεχίζεται!

Αποφασίζοντας την απομάκρυνση του Ρομάν Αμπράμοβιτς από την Τσέλσι κι όχι μόνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αμράμοβιτς πηγαίνει πλέον ελάχιστες φορές το χρόνο στην Αγγλία. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο μεριές δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις.

Η αφορμή είναι η στενή σχέση που διατηρεί με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν. Εξαιτίας αυτού, σύμφωνα με τον 60άχρονο πολιτικό, θα πρέπει να παυτούν οι επιχειρήσεις του στη χώρα.

«Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς δεν θα έπρεπε πλέον να έχει έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο σε αυτήν τη χώρα. Θα πρέπει να εξετάσουμε την κατάσχεση ορισμένων από τα περιουσιακά στοιχεία του, συμπεριλαμβανομένου του σπιτιού του, αξίας 152 εκατ. λιρών. Να βεβαιωθούμε, επίσης, ότι άλλα άτομα που έχουν βίζα όπως η δική του δεν εμπλέκονται σε κακοήθεις δραστηριότητες στη Μεγάλη Βρετανία», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Ουαλός βουλευτής.

Ο Αμπράμοβτς θα δεχθεί προτάσεις για την πώληση της Τσέλσι μέσα στις επόμενες μέρες. Και λέγεται πως ήδη υπάρχουν τρεις ενδιαφερόμενοι για τους πρωταθλητές Ευρώπης, με τον Ρώσο μεγιστάνα να είναι για πρώτη φορά σε συζητήσεις προς πώληση της ομάδας.

Το άρθρο Ξεπουλάει την Τσέλσι ο Αμπράμοβιτς! εμφανίστηκε πρώτα στο Sports365.