Οι Άγριες Μέλισσες του Alex Sid

0
140


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020, 12:37

Στην αρχή ήταν το «Μάτια κλειστά» που ακούστηκε στο πρώτο επεισόδιo της σειράς – φαινόμενο, «Άγριες Μέλισσες».

Ένα μυστηριακό, τρυφερό ζεϊμπέκικο που έκανε τους χιλιάδες θεατές της σειράς να το αναζητούν στο διαδίκτυο.

Έπειτα από λίγα επεισόδια ήρθε το «Κάθε δειλινό» (σε στίχους της Ουρανίας Πατέλλη) και ξεκίνησε ξανά η αναζήτηση για τον ερμηνευτή με τη σκοτεινή φωνή και την τόσο ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.

Ποιος είναι λοιπόν ο Alex Sid, που υπογράφει εκτός από τα δύο αυτά υπέροχα τραγούδια, ολόκληρη την αυθεντική μουσική της σειράς;

Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Σιδηρόπουλο, που έχει γράψει μουσική για το θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Μετά από πολυετή παραμονή στο Λονδίνο, όπου διακρίθηκε και βραβεύτηκε ως sound designer σε δεκάδες παραγωγές, επέστρεψε στην Ελλάδα για να συνεχίσει τη μουσική του διαδρομή.

Οι «Άγριες Μέλισσες» αναδεικνύουν το ταλέντο του ως πολύπλευρου και ταλαντούχου μουσικού, με ιδιαίτερο λυρισμό και ευαισθησία στις συνθέσεις του. Ο ίδιος παίζει σχεδόν όλα τα όργανα στα τραγούδια του, ενορχηστρώνει και επιμελείται την παραγωγή.

Έχει έτοιμα κι άλλα τραγούδια σε στίχους της Ουρανίας Πατέλλη που θα κυκλοφορήσουν μέσα στη χρονιά. Κάποια απ’ αυτά θα ακούγονται και στην σειρά του Λευτέρη Χαρίτου, όταν ξεκινήσουν τα νέα γυρίσματα.

Παράλληλα, ο Alex Sid ετοιμάζει και ένα αγγλόφωνο album σε εντελώς διαφορετικό ύφος, με πιο ροκ επιρροές.

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020, 12:37

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here