Οι κάτοικοι του Σαν Φρανσίσκο τραγούδησαν μαζί με τον Τόνι Μπένετ

0
159


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 28 Απριλίου 2020, 10:29

Ο τραγουδιστής Τόνι Μπένετ είχε τον πρώτο ρόλο σε ένα συγκινητικό αφιέρωμα στο Σαν Φρανσίσκο.

Ο 93χρονος καλλιτέχνης είχε την ιδέα να καλέσει τους κατοίκους της πόλης να βγουν στα μπαλκόνια, στις ταράτσες, στα παράθυρα και να τραγουδήσουν ταυτόχρονα το εμβληματικό του τραγούδι «I Left My Heart in San Francisco».

Ο Τόνι Μπένετ και η υπεύθυνη Πρωτοκόλλου της δημοτικής αρχής της πόλης, Σάρλοτ Μέιλαρντ Σουλτζ θέλησαν να ανυψώσουν το ηθικό των κατοίκων που παραμένουν στα σπίτια λόγω των μέτρων για τον περιορισμό εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού και να τιμήσουν τους επαγγελματίες που εργάζονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της.

«Είμαι τόσο περήφανος που βλέπω το Σαν Φρανσίσκο να συναντιέται και να κάνει τη διαφορά κατά τη διάρκεια αυτής της αβέβαιης περιόδου. Σήμερα θα τραγουδήσουμε μαζί το “I Left My Heart in San Francisco” από το σπίτι. Σας ενθαρρύνω να συμμετάσχετε, να καταγράψετε την ερμηνεία σας και να την κοινοποιήσετε στο διαδίκτυο!» έγραψε ο Τόνι Μπένετ σε ανάρτηση στο Twitter.

Οι κάτοικοι της πόλης ανταποκρίθηκαν, τραγούδησαν ή πήραν μουσικά όργανα, τρομπέτες, σαξόφωνα για να συνοδεύσουν μουσικά και χρησιμοποιώντας το hashtag #SingOutSF κοινοποίησαν τα βίντεό τους.

Μέλη της Όπερας του Σαν Φρανσίσκο έπαιξαν μαζί μέσω βιντεοδιάσκεψης και αργότερα ανάρτησαν το βίντεο στο YouTube.

Βίντεο στο οποίο ερμηνεύουν το τραγούδι δημοσίευσαν και μέλη της Αστυνομικής Υπηρεσίας του Σαν Φρανσίσκο ενώ ήχησαν οι σειρήνες των πυροσβεστικών οχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της πόλης.

«Είμαι ευλογημένος με ένα όμορφο σήμα κατατεθέν τραγούδι που με έκανε πολίτη του κόσμου» δήλωσε ο Τόνι Μπένετ. «Μου αρέσει να το ερμηνεύω για όλους» πρόσθεσε.

Ο τραγουδιστής τραγούδησε πρώτη φορά το «I Left My Heart in San Francisco» το 1961 στην αίθουσα χορού Venetian Room του ξενοδοχείου Fairmont στο Σαν Φρανσίσκο.

Το 2016 η δημοτική αρχή για να τιμήσει τον τραγουδιστή και τα 90α του γενέθλια τοποθέτησε άγαλμά του έξω από το ξενοδοχείο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 28 Απριλίου 2020, 10:30

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here