Οι κορυφαίες ταινίες των Ευρωπαϊκών Βραβείων Κινηματογράφου έρχονται σε Α’ προβολή αποκλειστικά στην COSMOTE TV

37


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018, 10:33

Την Α’ τηλεοπτική μετάδοση των ταινιών που σάρωσαν στα εφετινά Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου, Ψυχρός Πόλεμος (ColdWar), Κορίτσι (Girl), Dogman, The Summer και The Captain (Der Hauptmann), έχει εξασφαλίσει για τους συνδρομητές της η COSMOTE TV. Η 31η Τελετή Απονομής των Ευρωπαϊκών Βραβείων Κινηματογράφου, που στην Ελλάδα προβλήθηκε ζωντανά και αποκλειστικά από την COSMOTE TV σε σχολιασμό της Χριστίνας Μπίθα, είναι διαθέσιμη ondemand μέσα από την υπηρεσία COSMOTE TV PLUS, καθώς και μέσω της υπηρεσίας COSMOTE REPLAY TV, που δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές να γυρίσουν το χρόνο πίσω έως 7 ημέρες.

Πάβελ Παβλικόφσκι 

Μέσα στο 2019, οι συνδρομητές COSMOTE TV θα απολαύσουν σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση τη μεγάλη νικήτρια της βραδιάς, τη δραματική ταινία του βραβευμένου Πολωνού σκηνοθέτη Πάβελ Παβλικόφσκι Ψυχρός Πόλεμος (ColdWar) που απέσπασε συνολικά πέντε βραβεία, μεταξύ των οποίων Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Σεναρίου, Καλύτερης Ευρωπαίας Ηθοποιού για την πρωταγωνίστρια Τζοάνα Κούλιγκ και Καλύτερου Μοντάζ.

Dogman

Σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση θα προβληθούν και η ταινία Dogman του Ματέο Γκαρόνε που απέσπασε τα Βραβεία Καλύτερου Ευρωπαίου Ηθοποιού για τον πρωταγωνιστή Μαρτσέλο Φόντε, καθώς και Καλύτερου Ευρωπαίου Σχεδιαστή Κουστουμιών, καθώς και η ταινία Κορίτσι του Λουκάς Ντοντ που διακρίθηκε με το Βραβείο Ευρωπαϊκής Ανακάλυψης – Βραβείο FIPRESCI. Το βραβείο Καλύτερου Ευρωπαίου Παραγωγού απονεμήθηκε στον Αντρέι Πονκράτοφ για την ταινία The Summer. Τέλος, η ταινία The Captain (Der Hauptmann) απέσπασε το Βραβείο Καλύτερου Σχεδιαστή Ήχου.

Κορίτσι

Δείτε περισσότερα εδώ


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018, 10:34

Πηγή

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ