«Οι μάσκες προστασίας από τον κορωνοϊό δεν αφαιρούν “την ταυτότητα και την ελευθερία”»

0
102


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021, 11:23

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι καταφέρθηκε εναντίον όσων διαφωνούν με τη χρήση μάσκας προστασίας από τον κορωνοϊό. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός επέμεινε ότι η χρήση μάσκας δεν αφαιρεί την ταυτότητα και την ελευθερία.

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι, ο οποίος φημολογείται ότι θα διεκδικήσει το αξίωμα του κυβερνήτη του Τέξας, δήλωσε ότι η χρήση προστατευτικών μασκών την περίοδο της πανδημίας είχε «πολιτικοποιηθεί».

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο talk show στο YouTube «The Carlos Watson Show» και χρησιμοποίησε το παράδειγμα μάσκας για να υποστηρίξει ότι στην κοινωνία προκλήθηκε περιττός διχασμός.

«Νομίζω ότι το καλύτερο παράδειγμα, κατά τη γνώμη μου, φέτος είναι η καταραμένη διαφωνία για τις μάσκες, που πολιτικοποιήθηκαν» είπε ο ηθοποιός.

«Δεν πιστεύω ότι φοβάστε πραγματικά αυτό το μικρό πράγμα από βαμβάκι. Δεν πιστεύω ότι πραγματικά αισθάνεστε ότι αφαιρεί την ταυτότητά σας και την ελευθερία σας. Πρόκειται για βραχυπρόθεσμη ταλαιπωρία που θα οδηγήσει σε μακροπρόθεσμη ελευθερία» σημείωσε.

«Δεν υπάρχουν δεδομένα που να λένε ότι δεν είναι καλή. Δεν υπάρχουν δεδομένα που να λένε ότι είναι επιβλαβής» υπογράμμισε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021, 11:23

Πηγή