Οι Daft Punk γράφουν το soundtrack της νέας ταινίας του Ντάριο Αρτζέντο

0
180


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 2 Μαΐου 2020, 13:57

Νέα μουσική ετοιμάζουν οι Daft Punk, καθώς ανέλαβαν το soundtrack της νέας ταινίας του Ιταλού σκηνοθέτη, Ντάριο Αρτζέντο «Occhiali Neri».

Σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica, ο σκηνοθέτης της κλασικής καλτ ταινίας τρόμου «Suspiria» επιβεβαίωσε την είδηση λέγοντας: «Είναι οι θαυμαστές μου, γνωρίζουν όλες τις ταινίες μου. Άκουσαν από Γάλλους φίλους ότι γυρίζω μια νέα ταινία και με κάλεσαν (και είπαν) “θέλουμε να συνεργαστούμε μαζί σας”».

Έτοιμο ήδη να στείλει τα πρώτα demo με τη μουσική, το βραβευμένο με Grammy ντουέτο ηλεκτρονικής μουσικής από τη Γαλλία θα ταξιδέψει στη Ρώμη για να συναντηθεί με τον σκηνοθέτη μόλις αυτό καταστεί ασφαλές.

Θα είναι η πρώτη μουσική για ταινία που θα έχει την υπογραφή των Daft Punk έπειτα από 10 χρόνια, μετά το soundtrack τους για το sci-fi, δράσης κινηματογραφικό έργο του 2010 «Tron: Legacy».

Η ταινία «Occhiali Neri» (Μαύρα Γυαλιά) είναι η πρώτη του Αρτζέντο μετά την κυκλοφορία του «Dracula 3D» του 2012. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, η ταινία διαδραματίζεται εντός και γύρω από τη Ρώμη και είναι μια ιστορία περιπέτειας που επικεντρώνεται σε μία κοπέλα και ένα παιδί από την Κίνα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 2 Μαΐου 2020, 13:57

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here