Ο Αξλ Ρόουζ τα βάζει με τον Στιβ Μνούτσιν για τη διαχείριση του κορωνοϊού

0
106


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 8 Μαΐου 2020, 08:56

Εμφανώς αντίθετος στη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος της χαρντ ροκ Guns N ‘Roses Αξλ Ρόουζ επέκρινε με δριμύτητα μέσω του Twitter τον Αμερικανό υπουργό Οικονομικών, ο οποίος έσπευσε να του απαντήσει εξίσου έντονα, όχι όμως όπως αποδείχθηκε κι εύστοχα.

Σε μια χώρα όπου το πολιτικό θέαμα συνεχίζει να συναρπάζει, ήταν η σειρά του 58χρονου κι ιδιόμορφου Αξλ Ρόουζ να βάλει φωτιά στο Twitter την Τετάρτη το απόγευμα.

«Είναι επίσημο! Ό,τι κι εάν έχουμε σκεφτεί για τον Στιβ Μνούτσιν μέχρι τώρα, είναι κι επισήμως μ…ς», δήλωσε ο γεννημένος στην Ιντιάνα Ρόουζ, ο οποίος έχει περίπου 1,2 εκατ. ακολούθους στο διαδίκτυο.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Μνούτσιν έσπευσε να υπερασπισθεί τον εαυτό του: «Τι έκανες πρόσφατα για τη χώρα σου;» ρώτησε τον rocker, διανθίζοντας όμως κατά λάθος το μήνυμά του με τη σημαία της Λιβερίας, που μοιάζει με αυτή των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ακόμη ξύπνιος παρά το περασμένο της ώρας, ο ετοιμόλογος Ρόουζ δεν έχασε την ευκαιρία να εξαπολύσει έναν δεύτερο μύδρο: «δεν κατάλαβα ότι ελπίζαμε να μιμηθούμε το οικονομικό μοντέλο της Λιβερίας».

«Σε αντίθεση με αυτήν την κυβέρνηση, εγώ δεν είμαι υπεύθυνος για τους θανάτους πάνω από 70.000 ανθρώπων και σε αντίθεση με εσάς, δεν είμαι κυβερνητικός αξιωματούχος και δεν πηγαίνω στην τηλεόραση να προτρέπω τους Αμερικανούς να ταξιδέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες στη διάρκεια μίας πανδημίας», προσέθεσε ο διάσημος τραγουδιστής.

Ο Μνούτσιν δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στην αντιπαράθεση, αρκούμενος μόνον να διορθώσει το περιεχόμενο της αρχικής του απάντησης, επισυνάπτοντας αυτήν τη φορά τη σωστή «αστερόεσσα» σημαία των ΗΠΑ.

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 8 Μαΐου 2020, 08:59

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here