Ο Γιώργος Βέρος ερμηνεύει Σταμάτη Γονίδη!

0
117


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021, 11:32

Ύστερα από μια συνειδητή αποχή από τη δισκογραφία, ο Γιώργος Βέρος επιστρέφει με μια επανεκτέλεση που προκαλεί αίσθηση. Πρόκειται για το τραγούδι «Αχ καρδούλα μου», σε μουσική του Χάρη Καλουδη και στίχους του Βασίλη Παπαδόπουλου. Ένα τραγούδι που ερμήνευσε ο μοναδικός Σταμάτης Γονίδης πριν από 21 χρόνια. Ο ίδιος ο Σταμάτης, λόγω της φιλίας τους, αλλά και της καλλιτεχνικής εκτίμησης που τρέφει στον Γιώργο Βέρο, τον παρότρυνε να επανεκτέλεσει ένα δικό του κομμάτι.

Ο Γιώργος Βέρος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σε ηλικία 18 ετών, ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στο ελληνικό τραγούδι και συνεργάστηκε με αξιόλογους καλλιτέχνες όπως ο Σταμάτης Γονίδης, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Νίκος Κουρκούλης, η Αγγελική Ηλιάδη κ.ά. Το 2007 κυκλοφόρησε το πρώτο του ολοκληρωμένο άλμπουμ από τη MINOS EMI με τίτλο «Εξαιτίας σου», που γνώρισε μεγάλη επιτυχία, ενώ ακολούθησαν κι άλλα singles, όπως το «Και τι με νοιάζει», «Πες μου», «Ως εδώ».

Σε μια εποχή γενικότερης επανεκκίνησης σε πολλούς τομείς, ο Γιώργος Βέρος κάνει τη δική του στην ελληνική δισκογραφία. Τα μοναδικά όπλα που έχει στη μουσική του φαρέτρα είναι η καλλιτεχνική διαύγεια, η ξεχωριστή φωνή, αλλά και η εμπειρία ετών πάνω στο λαϊκό τραγούδι. «Εύχομαι η μουσική μου προσέγγιση στο συγκεκριμένο τραγούδι να αγαπηθεί από τον κόσμο. Ευχαριστώ τον Σταμάτη που μου έδωσε την ευκαιρία να διασκευάσω ένα τόσο αγαπημένο του τραγούδι», είναι τα πρώτα λόγια του Γιώργου Βέρου, ο οποίος μας τραγουδάει το «Αχ καρδούλα μου» με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Κυκλοφορεί από τη Sonar Music.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021, 14:19

Πηγή