Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχθηκε τον Χρήστο Δάντη, τη Josephine και τον Γιώργο Κακοσαίο

0
71


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2022, 12:39

Για άλλη μια Παρασκευή ο Γιώργος Θεοφάνους μας ετοίμασε, στο OPEN, ένα απολαυστικό μουσικό ταξίδι με αγαπημένα τραγούδια και ξεχωριστές ερμηνείες. Αυτή τη φορά;

Ο Χρήστος Δάντης σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του, η εντυπωσιακή Josephine, o εξαιρετικά ταλαντούχος Γιώργος Κακοσαίος και το ταλέντο που μας άφησε άφωνους, ο Iris.Πάρτε μια γεύση από το τι ζήσαμε σε ένα ακόμη επεισόδιο του «Ένα Τραγούδι Ακόμα»:

«Δε λες κουβέντα» – Χρήστος Δάντης

Ο Χρήστος Δάντης ερμηνεύει στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» για πρώτη φορά το «Δε λες κουβέντα», σε μια μοναδική εκτέλεση που συγκινεί. Το τραγούδι κυκλοφόρησε το 1981 από την Σωτηρία Μπέλλου και τον Δήμο Μούτση, σε σύνθεση του δεύτερου και στίχους του Κώστα Τριπολίτη.

 

«Σ’αγαπώ» – Josephine

Ανάμεσα στις δικές της επιτυχίες η Josephine έκανε στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» μια μουσική έκπληξη και τραγούδησε την διαχρονική μπαλάντα της Τζένης Βάνου «Σ’αγαπώ», που κυκλοφόρησε το 1968 σε στίχους του Νίκου Φώσκολου και μουσική του Νίκου Μαμαγκάκη.

 

«Αγέρας ήσουν» – Γιώργος Κακοσαίος

Ο δυναμικά ανερχόμενος καλλιτέχνης, Γιώργος Κακοσαίος, δεν θα μπορούσε να μην ερμηνεύσει τραγούδι της Μαρινέλλας, καθώς, όπως μας αποκάλυψε στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα», αποτελεί μια από τις αγαπημένες του καλλιτέχνιδες και την άκουγε από την παιδική του ηλικία. Το «Αγέρας ήσουν» κυκλοφόρησε το 1981 σε μουσική του Αντώνη Στεφανίδη και στίχους του Μάνου Κουφιανάκη.

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2022, 12:40

Πηγή