Ο Μπιλ Μάρεϊ στο Ελληνικό Περίπτερο του Φεστιβάλ των Καννών

0
119


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 17 Ιουλίου 2021, 04:07

Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου (ΕΚΚ) φιλοξένησε την Παρασκευή στο Ελληνικό Περίπτερο του Φεστιβάλ των Καννών τον Μπιλ Μάρεϊ και τους συνεργάτες του, με αφορμή την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «New Worlds: The Cradle of Civilization», το βράδυ της Παρασκευής, στις Ειδικές Προβολές του επίσημου προγράμματος του φεστιβάλ. Η ταινία αυτή έχει ως συμπαραγωγό της την ελληνική εταιρεία Neda Film της Αμάντας Λιβανού και η προώθησή της υποστηρίζεται από τη διεύθυνση Hellas Film του ΕΚΚ.

Ο Μπιλ Μάρεϊ συναντήθηκε με εκπροσώπους του διεθνούς Τύπου στο Ελληνικό Περίπτερο για να τους μιλήσει για το «New Worlds: The Cradle of Civilization», που είναι η κινηματογραφημένη συναυλία-παράσταση στο Ηρώδειο τον Ιούνιο του 2018. Ο διάσημος ηθοποιός εξέφρασε την αγάπη του για την Ελλάδα, αναφερόμενος θερμά για την εμπειρία που έζησε στην Αθήνα.

Επίσης, κατά την επίσκεψή του αυτή στο Ελληνικό Περίπτερο, ο Μπιλ Μάρεϊ ενημερώθηκε από την Hellas Film για τον ελληνικό κινηματογράφο και για τον στρατηγικό στόχο του ΕΚΚ να ενισχύσει τη θέση της Ελλάδος στον παγκόσμιο κινηματογραφικό χάρτη.

Στο «New Worlds: The Cradle of Civilization» εμφανίζονται ο Μπιλ Μάρεϊ και οι μουσικοί Jan Vogler, Mira Wang, Vanessa Perez.

Οι συντελεστές της ταινίας: Σκηνοθεσία: Andrew Muscato. Παραγωγή: Dorn Music, Neda Film & Mahukari Media. Παραγωγοί: Tanja Dorn, Αμάντα Λιβανού, Bill Murray, Andrew Muscato, Jan Vogler. Συμπαραγωγοί: Karen Duffy, Έμμα Δοξιάδη. 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 17 Ιουλίου 2021, 04:07

Πηγή