Ο Πέτρος Φιλιππίδης στο Petrogazi

41


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018, 11:28

Το Petrogazi επισκέφθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης με την παρέα του για να απολαύσει από κοντά τον καλό του φίλο και συνεργάτη Παύλο Χαϊκάλη που μοιράζονται μαζί τη σκηνή της θεατρικής παράστασης «Ψέμα στο Ψέμα» αλλά και την Τάνια Τρύπη, τον Γεράσιμο Ανδρεάτο, τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, τον Θάνο Κοντογιώργη και τον Χρήστο Παπαδόπουλο.

Το θρυλικό Μπαράκι του Μάριου, ένας χώρος που άφησε εποχή κι έγραψε τη δική του μουσική ιστορία γιατί έγινε τόπος συνάντησης μεγάλων συνθετών και τραγουδιστών του λαϊκού και του ρεμπέτικου τραγουδιού, αναβιώνει στο Petrogazi, κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι. Τραγούδια, ιστορίες, περιστατικά και στιγμές μιας άλλης αλλά τόσο οικείας και αγαπημένης σε όλους μας εποχής. Μέσα από τραγούδια-σταθμoύς στην ελληνική δισκογραφία – Περασμένες μου αγάπες…, Σαν απόκληρος γυρίζω…, Ρίξε μια ζαριά καλή…, Κοντά στα ξημερώματα…, Μάλιστα κύριε…, Αρχόντισσα…, Εσύ είσαι η αιτία που υποφέρω… – τραγούδια μεγάλων συνθετών που ερμήνευσαν ιδανικές φωνές, παραγγελιές και τσαμπουκάδες, αγωνίες και δυσκολίες ανθρώπων αλλά και χαρές και λύπες θα τραγουδήσουμε, θα συγκινηθούμε και θα νοσταλγήσουμε.

Μια μουσική παράσταση που καταφέρνει να ενώσει το πάλκο με την πλατεία με αποτέλεσμα τραγουδιστές και κοινό να γίνονται μια μεγάλη παρέα.
Petrogazi


«Το μπαράκι του Μάριου»


Βουτάδων 8, Γκάζι


Τηλ. Κρατήσεων: 2130185101

https://www.facebook.com/petrogazi.live/Ημέρες Λειτουργίας: Σάββατο βράδυ στις 23:00 και Κυριακή μεσημέρι στις 14:00Προπώληση εισιτηρίων: TICKET SERVICES
– Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
– Τηλεφωνικά: 2107234567
– Online: www.ticketservices.gr
– Καταστήματα PUBLIC


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018, 11:29

Πηγή

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ