Ο Πολ Άντερσον των Peaky Blinders θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Immortal»

0
93


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021, 11:15

Ο σταρ του «Peaky Blinders», Πολ Άντερσον πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη ταινία δράσης «Immortal» με φόντο τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο σε σκηνοθεσία του Γιάλμαρι Χελάντερ (Rare Exports, Big Game).

Η ταινία «Immortal» λαμβάνει χώρα το 1945 και ακολουθεί έναν πρώην στρατιώτη – τον οποίο υποδύεται ο Γιόρμα Τόμιλα – που ανακαλύπτει χρυσό στην έρημο της Λαπωνίας στη Φινλανδία.

Ο πρώην στρατιώτης προσπαθεί να φέρει τον χρυσό στην πόλη, όπου συναντά μια μοίρα Ναζί στρατιωτών, με επικεφαλής τον Πολ Άντερσον. Στη συνέχεια ακολουθεί μάχη για τον θησαυρό.

Η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει στη Λαπωνία τον Σεπτέμβριο. Η Sony Pictures Worldwide Acquisitions έχει τα δικαιώματα παγκόσμιας διανομής εκτός από τις χώρες της Σκανδιναβίας όπου τα δικαιώματα έχει η Nordisk Film.

Ο Πέτρι Γιοκιράντα είναι παραγωγός μέσω της Subzero Film Entertainment μαζί με τους Μάικ Γκούντριτζ, Γκρέγκορι Κάνον και Αντόνιο Σάλας.

«Το να γυρίσω μια ταινία δράσης στη Φινλανδία ήταν ένα όνειρό μου από τότε που ήμουν 10 ετών. Τελικά είμαι σε μια κατάσταση, να μπορώ να εκπληρώσω το όνειρό μου και να κάνω μια επική, γεμάτη δράση ιστορία επιβίωσης που διαδραματίζεται στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο» δήλωσε ο Χελάντερ.

Ο Άντερσον πρωταγωνιστεί ως Άρθουρ Σέλμπι στη σειρά «Peaky Blinders».

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021, 11:15

Πηγή