Ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Φίντσερ έκανε έκπληξη σε σπουδαστές κινηματογράφου

0
141


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020, 11:46

Περίπου 450 Βρετανοί σπουδαστές κινηματογράφου έζησαν την έκπληξη της ζωής τους, όταν ο Αμερικανός σκηνοθέτης και παραγωγός, Ντέιβιντ Φίντσερ τους απευθύνθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης για να δώσει ένα masterclass με αντικείμενο την κινηματογραφική παραγωγή.

Ο σκηνοθέτης των ταινιών «Seven» και «Gone Girl» σπάνια δίνει συνεντεύξεις ή παρευρίσκεται σε εκδηλώσεις του Τύπου, οπότε η εμφάνισή του σε μάθημα της Εθνικής Σχολής Κινηματογράφου και Τηλεόρασης του Ηνωμένου Βασιλείου ήταν ένα σπάνιο δώρο. Στη Βρετανία τέθηκαν σε ισχύ περιοριστικά μέτρα λόγω του κορονοϊού και έχουν ανασταλεί τα μαθήματα στις αίθουσες διδασκαλίες.

Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, έτσι θέλαμε να κάνουμε κάτι για να αναπτερώσουμε το ηθικό των φοιτητών της Εθνικής Σχολής Κινηματογράφου και Τηλεόρασης, ανέφερε ο διευθυντής της Σχολής, Τζον Γουόρντλ, δημοσιεύοντας στο Twitter μια φωτογραφία του Ντέιβιντ Φίντσερ να χαμογελά στο video chat την Τρίτη.

Ο Ντέιβιντ Φίντσερ πρόσφατα ολοκλήρωσε την κύρια παραγωγή της βιογραφικής ταινίας «Mank» του Netflix με θέμα τη ζωή του σεναριογράφου Χέρμαν Μάνκιεβιτς, ο οποίος έγινε γνωστός από την κλασική ταινία «Πολίτης Κέιν» (Citizen Kane) του 1941.

.

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020, 11:46

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here