Ο Σον Πεν δεν επιστρέφει στα γυρίσματα του «Gaslit» αν δεν εμβολιαστούν όλοι οι συμμετέχοντες

0
104


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021, 20:03

Ο Σον Πεν αρνείται να επιστρέψει στα γυρίσματα της σειράς «Gaslit» εάν πρώτα δεν εμβολιαστούν κατά του Covid-19 όλοι όσοι συμμετέχουν στην παραγωγή σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter».
 
Η θέση του ηθοποιού ενισχύεται από το γεγονός ότι στην Καλιφόρνια αυξάνονται καθημερινά τα κρούσματα του Covid-19 με τη μετάλλαξη «Δέλτα» και οι τοπικοί αξιωματούχοι προειδοποιούν ακόμη και τους εμβολιασμένους να λάβουν προφυλάξεις.
 
Ο Πεν, ο οποίος έχει εμβολιαστεί πλήρως και ήταν στις Κάννες, όπου έκανε πρεμιέρα η ταινία του «Flag Day», προσφέρθηκε να βοηθήσει ώστε να ενισχυθούν οι δωρεάν εμβολιασμοί μέσω του μη κερδοσκοπικού οργανισμού CORE.
 
Η παραγωγή Gaslit υπόκειται ήδη σε περιορισμούς της Ζώνης Α, όπου οι παραγωγοί είναι υποχρεωμένοι να εμβολιάσουν το cast τα μέλη της παραγωγής. Σύμφωνα με τα τρέχοντα πρωτόκολλα ασφάλειας, οι πολιτείες χωρίζονται σε διαφορετικές «ζώνες» ανάλογα με την επιδημιολογική κατάσταση της περιοχής. Στη Ζώνη Α είναι η περιοχή όπου το καστ και το τα μέλη του συνεργείου πρέπει να εργάζονται πολύ κοντά, συχνά χωρίς μάσκες και μέτρα προστασίας.
 
Έτσι ο Πεν ζητεί να εφαρμοστούν οι αυστηρότεροι κανόνες για τα άτομα που έρχονται κοντά του.
 
Το «Gaslit» είναι μια από τις πολυαναμενόμενες σειρές, η οποία καταπιάνεται με το σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ, αλλά με μια «μοντέρνα προσέγγιση», εστιάζοντας στις άγνωστες ιστορίες και τα ξεχασμένα πρόσωπα.
 
Στη σειρά παίζουν ακόμα η Τζούλια Ρόμπερτς, Σέι Γουίγκαμ, Ντάρμπι Καμπ, Μπέτι Γκίλπιν και Νταν Στίβενς.
 
Τη σειρά θα σκηνοθετήσει ο Ματ Ρος.

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021, 20:03

Πηγή