Ο Τζιν Σίμονς εκπαιδεύει τους θαυμαστές για τη χρήση μάσκας την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού

0
103


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 5 Μαΐου 2020, 11:03

O Τζιν Σίμονς δεν επιτρέπει την παραπληροφόρηση των θαυμαστών του. Το μέλος των KISS δημοσίευσε στο Twitter φωτογραφία του στην οποία φορά με μάσκα – μπαντάνα που αναγράφει το όνομα του συγκροτήματος και έγινε αποδέκτης σχολίου ότι οι μάσκες από ύφασμα «δεν σας κρατούν ασφαλείς».
 

Ο Τζιν Σίμονς απάντησε: «Ντέιβιντ, είσαι λάθος και παραπληροφορημένος. Η ιδέα της μάσκας από ύφασμα ή οποιουδήποτε άλλου είδους μάσκας, δεν είναι για να σας προστατεύσει. Είναι για να προστατεύσετε όλους τους άλλους γύρω σας σε περίπτωση που βήχετε ή μιλάτε. Δεν είναι για σένα, Ντέιβιντ. Πρόκειται για την προστασία όλων των άλλων. Από σένα».

Ένας άλλος χρήστης του μέσου κοινωνικής δικτύωσης έγραψε ότι η επιβολή της μάσκας είναι άσκηση «κοινωνικής πίεσης». Ο μπασίστας των Kiss απάντησε: «Παρακαλώ να φοράτε μία μάσκα, για να αποφύγετε με τον βήχα, το φτέρνισμα ή άλλο, να μολύνετε ανθρώπους. Να είστε ασφαλείς, μην στενοχωριέστε».

Ο Τζιν Σίμονς δεν περιορίστηκε στις συμβουλές μέσω Twitter, αλλά κοινοποίησε και βίντεο του CNN για το πόσο μακριά μπορεί να μεταφέρει τα μικροσταγονίδια ο βήχας. .

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 5 Μαΐου 2020, 11:03

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here