Ο Τρεντ Ρέζνορ μίλησε για τη διπλή υποψηφιότητα για Όσκαρ Πρωτότυπης Μουσικής

0
114


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021, 03:15

Ο Τρεντ Ρέζνορ των Nine Inch Nails αντέδρασε στη «σουρεαλιστική» διπλή υποψηφιότητα για Όσκαρ που έλαβε στις 15 Μαρτίου μαζί με τον Άτικους Ρος, μέλος της ροκ μπάντας.

Οι δύο μουσικοί είναι υποψήφιοι για Όσκαρ Πρωτότυπης Μουσικής για τα σάουντρακ των ταινιών Mank και Soul.

Ο Τρεντ Ρέζνορ και Άτικους Ρος είχαν κερδίσει Όσκαρ Πρωτότυπης Μουσικής για το έργο τους στην ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ The Social Network.

Αντιδρώντας στις υποψηφιότητες σε συνέντευξή του στο Billboard, ο Τρεντ Ρέζνορ είπε: «Είναι σουρεαλιστικό και μεγάλη τιμή και απίστευτα κολακευτικό – ένα ακόμη πράγμα που δεν φαίνεται να είναι πραγματικό, σε μια χρονιά που όλα αρχίζουν να θολώνουν μαζί. Αλλά είμαστε πολύ ευγνώμονες» δήλωσε ο τραγουδιστής των Nine Inch Nails.

Ο Αλεξάντερ Ντεσπλά είναι ο συνθέτης που επίσης ήταν υποψήφιος για τη μουσική του σε δύο ταινίες, το 2015.

«Δεν είχαμε χρόνο να επεξεργαστούμε πλήρως αυτό που συμβαίνει» δήλωσε ο Ρένζορ για τη σημαντική διάκριση. «Όταν δουλεύουμε σε ένα πρότζεκτ, όπως όταν καθόμαστε για να γράψουμε ένα τραγούδι για τους NIN – δεν σκεφτόμαστε πραγματικά να γράψουμε κάτι που πραγματικά θα φτάσει στα charts» ανέφερε.

Προσπαθούμε απλώς να δημιουργήσουμε το καλύτερο τραγούδι που μπορούμε να γράψουμε… θα αντιμετωπίσουμε τα επακόλουθα αργότερα, σημείωσε.

«Όταν δουλεύουμε για μια ταινία, αφιερώνουμε πολύ σκέψη στο να προσπαθούμε να κάνουμε τη σωστή επιλογή» είπε.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021, 03:15

Πηγή