Ο Φαρέλ Γουίλιαμς ζητεί «διαφάνεια και δικαιοσύνη» μετά τον θάνατο του ξαδέλφου του από πυρά αστυνομικού

0
102


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 1 Απριλίου 2021, 00:24

Ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός, μουσικός παραγωγός και παραγωγός ταινιών, Φαρέλ Γουίλιαμς ζήτησε «διαφάνεια, ειλικρίνεια και δικαιοσύνη» μετά τον θάνατο του ξαδέλφου του την περασμένη Παρασκευή από πυρά αστυνομικού κατά τη διάρκεια ένοπλων επεισοδίων.

Σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι ο ξάδερφός του Ντόνοβον Λιντς σκοτώθηκε πρόσφατα σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Βιρτζίνια Μπιτς στις ΗΠΑ.

Ο Φαρέλ Γουίλιαμς έγραψε: «Η απώλεια αυτών των ζωών είναι μια ανυπολόγιστη τραγωδία. Ο ξάδερφός μου Ντόνοβον σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών».

«Ήταν ένα λαμπρό φως και κάποιος που πάντα εμφανιζόταν όταν οι άλλοι τον χρειάζονταν. Είναι σημαντικό η οικογένειά μου και οι οικογένειες των άλλων θυμάτων να έχουν τη διαφάνεια, την ειλικρίνεια και τη δικαιοσύνη που τους αξίζουν» σημείωσε.

«Η Βιρτζίνια Μπιτς είναι η επιτομή της ελπίδας και της αντοχής και, ως κοινότητα, θα το ξεπεράσουμε και θα βγούμε ακόμα πιο δυνατοί» τόνισε.

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και οκτώ τραυματίστηκαν σε τρία ξεχωριστά επεισόδια στη Βιρτζίνια Μπιτς, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές.

Αστυνομικός, ο οποίος άνοιξε πυρ εναντίον του Ντόνοβον Λιντς υποστηρίζει ότι το θύμα κρατούσε όπλο.

«Ο αξιωματικός της αστυνομίας φορούσε κάμερα, αλλά για άγνωστους λόγους εκείνη στιγμή, δεν ενεργοποιήθηκε» δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της Βιρτζίνια Μπιτς, Πολ Νιούτιγκειτ σε συνέντευξη Τύπου.

«Δεν έχω τις απαντήσεις που αναζητά η κοινότητα για αυτόν τον θάνατο αυτή τη στιγμή» είπε τονίζοντας ότι οι έρευνες συνεχίζονται.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 1 Απριλίου 2021, 00:25

Πηγή