Ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αγοράζουν παιδικά σκουφάκια για καλό σκοπό

0
88


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020, 11:34

Υπάρχει μια κοινωνική επιχείρηση στη Νέα Ζηλανδία που ονομάζεται Make Give Live, η οποία κατασκευάζει πλεκτά σκουφάκια beanie για μωρά. Έχουν παρόμοιο σχήμα με τη συλλογή «κάψουλας» Smart Works της Δούκισσας του Σάσεξ του 2019 – και η εταιρεία για κάθε σκουφάκι που πουλάει δωρίζει ένα σε ένα μωρό που το έχει ανάγκη.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ αγόρασαν ένα Make Give Live beanie το 2019 και ο γιος τους Άρτσι φωτογραφήθηκε με αυτό για το κλείσιμο της χρονιάς και την υποδοχή του 2020.Τώρα στο τέλος του 2020 το ζευγάρι συνεργάζεται εκ νέου με την εταιρεία παραγγέλλοντας αυτήν τη φορά 100 πλεκτά σκουφάκια.

Την αγορά έκανε γνωστή η κοινωνική επιχείρηση μέσω του λογαριασμού της στο Instagram όπου έγραψε:

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ επέστρεψαν και αυτά τα Χριστούγεννα αγοράζοντας 100 σκουφάκια από το Make Give Live, μια κοινωνική επιχείρηση της Νέας Ζηλανδίας που παρέχει πλεκτά για παιδιά που έχουν ανάγκη. Η αγορά, που έγινε στο όνομα του γιου τους Άρτσι, θα επιτρέψει στην ομάδα να δημιουργήσει 200 σκουφάκια για οικογένειες της Νέας Ζηλανδίας με βάση το μοντέλο buy-one-give-one. Το ζευγάρι φαίνεται να είναι μακροχρόνιοι υποστηρικτές του οργανισμού, καθώς μοιράστηκαν μια γλυκιά φωτογραφία του Άρτσι στο Make Give Live Cocobear Hat Παραμονή της Πρωτοχρονιάς το 2019».Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020, 11:35

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here