«Ο Χαρισματικός» – Μια ταινία τρόμου με την Τέιλορ Σίλινγκ

59


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2019, 14:35

Αμερικανική ταινία τρόμου με πρωταγωνίστρια την Τέιλορ Σίλινγκ, η οποία ενσαρκώνει μια μητέρα ενός τρομερά έξυπνου αγοριού που κυριεύεται από υπερφυσικές δυνάμεις. Ανησυχώντας για την ασφάλεια της οικογένειάς της, καλείται να διαλέξει ανάμεσα στο μητρικό ένστικτο που την προτρέπει να προστατεύσει τον Μάιλς και την απεγνωσμένη ανάγκη της να ανακαλύψει τι έχει φέρει στην επιφάνεια αυτήν τη σκοτεινή του πλευρά.

Η Σάρα (η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα και βραβείο Emmy Τέιλορ Σίλινγκ) αρχίζει να πιστεύει πως ο γιος της Μάιλς κυριεύεται από υπερφυσικές ή ακόμα σατανικές δυνάμεις. Ανησυχώντας για την ασφάλεια της οικογένειάς της, η Σάρα καλείται να διαλέξει ανάμεσα στο μητρικό ένστικτο που την προτρέπει να προστατεύσει τον Μάιλς και την απεγνωσμένη ανάγκη της να ανακαλύψει τι έχει φέρει στην επιφάνεια τη σκοτεινή του πλευρά. Η Σάρα θα αναζητήσει τις απαντήσεις στο παρελθόν, σε μια άγρια διαδρομή όπου η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην αντίληψη και την πραγματικότητα θα γίνει τρομακτικά θολή.

The Prodigy

Σκηνοθεσία: Νίκολας Μάκ ΚάρθιΗθοποιοί: Τέιλορ Σίλινγκ, Κολμ Φιόρε, Μπρίτανι  Άλεν, Ντέιβιντ Κόλσμιθ, Τζάκσον Ρόμπερτ Σκοτ, Μπρίτανι  Άλεν, Πίτερ Μούνεϊ.Διάρκεια: 89 λεπτάΕίδος ταινίας: Τρόμου

Δείτε το τρέιλερ:

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2019, 14:36

Πηγή

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ