Ο Simon Porte Jacquemus φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του GQ France

0
122


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2021, 13:27

Ο σχεδιαστής μόδας Simon Porte Jacquemus, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Roschdy Zem και ο ράπερ Ichon φωτογραφήθηκαν για τα τρία εξώφυλλα του τεύχους Φεβρουαρίου του GQ France.

Οι τρεις επιλέχθηκαν ως ενσαρκώσεις του γαλλικού στιλ για το τεύχος, το οποίο είναι το πρώτο με νέο σχεδιασμό και θεματολογία της έντυπης έκδοσης του περιοδικού, την αρχισυνταξία του οποίου από το περασμένο καλοκαίρι ανέλαβε ο Olivier Lalanne.

«Η αναθεώρηση και αναδιαμόρφωση του GQ σε μια εποχή που οι κώδικες της αρρενωπότητας και του ανδρισμού τίθενται υπό αμφισβήτηση περισσότερο από ποτέ είναι μια συναρπαστική πρόκληση» δήλωσε ο Lalanne. «Κατά τη διάρκεια αυτής της εξέλιξης της αντιπροσώπευσης και της ταυτότητας, ελπίζουμε να χρησιμοποιήσουμε την επιρροή του GQ ως αξιόπιστου φίλου, για να συντροφεύσουμε και να εμπνεύσουμε τους αναγνώστες μας με σε βάθος με σημαντικά πολιτιστικά και κοινωνικά θέματα, πρωτοποριακό οπτικό περιεχόμενο και τις αναγκαίες τάσεις, ιδέες και καινοτομίες».

Ο 30χρονος Jacquemus είναι ο νέος δυνατός άνδρας στη μόδα. Φυσικά, ανεμπόδιστα, ο δημιουργός προτείνει το όραμά του, αλλά δεν σκοπεύει να σταματήσει εκεί και προετοιμάζεται ήδη για το μέλλον, αναφέρεται στο περιοδικό.

Ο ράπερ Ichon επιδιώκει την αποδόμηση της αρρενωπότητας με απλότητα και σιγουριά. Ένας ράπερ μπορεί να είναι ευαίσθητος, συναισθηματικός, ειλικρινής, τονίζεται στο πορτρέτο του Ichon.

Ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του ο Roschdy Zem, 55 ετών δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει με τη σοφία και την κομψότητά του.

Τον Αύγουστο του 2020 και οι 21 εκδόσεις του περιοδικού GC δημοσίευσαν το μανιφέστο «Η Αλλαγή είναι καλή» (Change is Good), στο οποίο αναφέρεται ότι με έμφαση στην ποικιλομορφία, την ισότητα των φύλων, τη βιωσιμότητα και την ψυχική υγεία, το GQ θα συνεχίσει να προχωρά μπροστά.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2021, 13:27

Πηγή