Μάι16 , 2022

  Πάτρα – Αποκάλυψη Λαμπρόπουλου: Οι αναζητήσεις για αναισθητικές ουσίες ακόμα κι όταν η Τζωρτζίνα ήταν καλά στην υγεία της

  Related

  Share

  Νέες αποκαλύψεις έφερε στο φως ο Βασίλης Λαμπρόπουλος για τις αναζητήσεις φαρμακευτικών ουσιών που ανιχνεύθηκαν στο τάμπλετ που θάφτηκε με την 9χρονη Τζωρτζίνα.

  Η Ρούλα Πισπιρίγκου χρησιμοποιώντας ένα email του συζύγου της προχωρούσε έψαχνε για ιατροφαρμακευτικά προϊόντα ακόμα και σε περιόδους που η 9χρονη ήταν καλά στην υγεία της.

  Την περίοδο 12 – 16 Ιανουαρίου η κατηγροούμενη αναζητά αναισθητικά. Εκείνο το διάστημα ξεκινούν και οι βραδυκαρδίες της Τζωρτζίνας όπου ενεργοποιείται ο βηματοδότης της.

  Στις 17 Ιανουαρίου, την ημέρα που η Τζωρτζίνα έκανε τη μαγνητική τομογραφία και της είχε χορηγηθεί αναισθητική ουσία, η 33χρονη φαίνεται να ψάχνει για την κεταμίνη και ό,τι προκαλεί η υπερδοσολογία της, παρόλο που από τους γιατρούς είχε ξεκαθαριστεί ότι δόθηκε άλλη ουσία στην 9χρονη.

  Από τις 12 Ιανουαρίου μέχρι και τη σύλληψή της, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε κάνει 27 αναζητήσεις ιατροφαρμακευτικών προϊόντων.

  The post Πάτρα – Αποκάλυψη Λαμπρόπουλου: Οι αναζητήσεις για αναισθητικές ουσίες ακόμα κι όταν η Τζωρτζίνα ήταν καλά στην υγεία της appeared first on Znews.